Caminada del Barnatresc a Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 16/09/2018
9:00 am – 12:00 pm

Localització
Parc de l'Espanya Industrial (Sants)

Categories
No Categories


Al setembre el Barnatresc recupera les ja tradicionals caminades i, aquest mes, toca caminar per Sants. El 16 de setembre, conjuntament amb la Unió Excursionista de Catalunya de Sants, s’organitza la caminada de Sants – Marxa Nòrdica.

La sortida i l’arribada serà al parc de l’Espanya Industrial, al voltant de les 9:00 hores i els participants han de recórrer 12 quilòmetres. En aquest cas, l’avituallament i el control de pas estan situats als Jardins de la Vil·la Amèlia.

En aquesta caminada teniu dues opcions, podeu fer l’itinerari pel sistema tradicional o podeu conèixer aquesta nova modalitat de caminar. Si us interessa la marxa nòrdica us proporcionarem gratuïtament uns bastons propis d’aquesta activitat i un monitor que us donarà les indicacions de com es practica i us acompanyarà al llarg de la caminada. Per rebre les indicacions del monitor i per recollir els bastons de la organització heu de venir al punt de sortida a les 8 del matí El nombre de bastons està limitat a 100 i s’adjudicaran per rigorós ordre d’arribada.

Compartir: