Acte d’estrena de la Sala Maremar a l’Escola Bàrkeno de la Marina

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) – 25/01/2019
5:30 pm – 7:30 pm

Localització
Sala Maremar (Escola Bàrkeno de la Marina)

Categories
No Categories


La Sala Maremar s’estrenarà amb una doble sessió de tarda el divendres 25 de gener, a les 17.30 h, i una de matinal el dissabte 26 de gener, a les 12 h, durant les quals es presentarà l’espectacle V.I.P, homenaje a Severiano Naudin (50’) en el marc del festival Salmon. Concebuda per l’escenògrafa Mariona Naudin, resident del Centre de Creació de dansa i arts vives El Graner, aquesta obra combina la dansa, el teatre i la performance tot reflexionant sobre les figures anònimes i què significa ser “algú” en un societat en plena transformació.

Totes aquelles persones que vulguin conèixer la Sala Maremar, poden demanar una entrada gratuïta al Centre Cívic Casa del Rellotge (passeig de la Zona Franca, 116 interior). Per qüestions d’espai, es podran agafar un màxim de dues entrades per persona, fins que s’acabin.

Remodelar l’antic teatre de l’Escola Bàrkeno ha comportat una inversió de 345.000 €, que han permès equipar la sala amb nous sistemes d’il·luminació, de so i d’aïllament, així com millorar i homologar les mesures de seguretat per fer-hi possible la realització de tot tipus d’espectacles. Aquesta acció forma part de l’eix del Pla de Barris per promoure, ampliar i reforçar la xarxa d’educació en el lleure de base comunitària a la Marina.

A partir d’ara, podran fer ús de la Sala Maremar no només les escoles dels barris de la Marina (en horari escolar) sinó també totes les entitats, companyies i col·lectius artístics d’aquest territori. Per impulsar la programació de la Sala Maremar s’ha format una Taula de Cultura en el marc de la Unió d’Entitats de la Marina. Qualsevol entitat interessada pot fer arribar la seva proposta al Centre Cívic Casa del Rellotge, que ho coordina. D’aquesta forma, la Sala Maremar contribueix a la dinamització cultural de la Marina.

Compartir: