8è Aniversari de La Marina Viva

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 20/05/2019
7:00 pm – 8:00 pm

Localització
Centre Cívic Casa del Rellotge

Categories
No Categories


cartell8anyslamarinavivamaigde2019

El mes de maig l’associació La Marina Viva celebra el seu vuitè any de vida i ho vol celebrar amb diferents accions amb tots els mariners i marineres.

L’associació va guanyar al febrer el premi Sants-Montjuïc a la Innovació. Aquest per promoure activitats com ‘On ets Marina?’, un concurs de dibuix on hi van participar 582 nens i nenes per trobar la nova identitat del barri. En aquest projecte s’hi va crear també una rumba i es va fer una gran gala de presentació a la Sala Pepita Casanellas.

Dedicada a fomentar la identitat i participació veïnal, porta des dels seus inicis creant activitats així com mostrant per les seves xarxes tot allò que la resta d’entitats, equipaments i col·lectius organitzant. Ja siguin festes majors, exposicions, actes… Després de mesos de treball, recerca, organització i classificació podem dir que ja tenen aquest calaix fotogràfic complet. En total 53.967 imatges repartides en 420 carpetes que sumen un total de vuit anys d’història. Els veïns i veïnes a partir d’ara podran sol·licitar fotografies concretes en un llistat classificat per anys i activitats. Aquesta es podrà sol·licitar a través del correu: lamarinaviva@gmail.com

Això no és tot, el producte més dinàmic de l’associació des dels seus inicis ha estat el vídeo, així que han preparat càpsules amb talls de vídeos recopilatoris amb els moments més festius, emocionants i emotius. Aquests els podreu veure a les xarxes socials durant el seu més d’aniversari. Dilluns 20 de maig a les 19 hores al Punt Multimèdia de la Marina (primera planta del Centre Cívic Casa del Rellotge) hi haurà una projecció on conviden a un refrigeri i altres sorpreses a tots i totes que vulguin reviure els millors moments viscuts.

Per a totes aquelles i aquells més fanàtics, La Marina Viva els convida a enviar un missatge en format vídeo amb una felicitació. Aquest haurà de ser en format horitzontal amb un màxim de 10 segons de durada i el podran enviar per WhatsApp al telèfon 629 291 680. Els millors vídeos seran compartit a les xarxes.

El punt de partida de La Marina Viva va ser les xarxes, per això l’equip vol agrair a tots els mariners i mariners, fent diferents concursos amb preguntes vinculades al barri amb premis molt mariners.

Seguir les activitats amb l’etiqueta: #ReViuXtu

Compartir: