6a Festa de la Cervesa al Poble Espanyol de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 30/04/2019 – 01/05/2019
Tot el dia

Localització
Poble Espanyol (Montjuïc)

Categories
No Categories


Durant vuit dies, el recinte de Montjuïc tornarà a ser un típic Biergarten alemany. El 30 d’abril al 12 de maig, cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, concursos, música en directe i molta diversió per a adults i també nens en una gran terrassa a l’aire lliure. L’entrada a la Festa de la Cervesa és, un cop més, gratuïta per a residents a Catalunya.

Els assistents a la 6a edició d’aquesta gran festa podran triar entre més de 20 varietats de cercesa diferents i especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, amanida Kartoffel, bretzels… A més, tindran l’oportunitat de participar en diversos tallers –també pels més petits!– i divertidíssims concursos: d’aixecament de gerres, de menjar frankfurts… No hi faltaran tampoc actuacions musicals en directe i sessions a càrrec d’un dj.

Conèixer els secrets de la cultura cervesera

Aquest any, la San Miguel Biergarten fa un pas més per difondre l’essència de la cultura que envolta la cervesa. Amb aquest objectiu, s’impartiran diversos tallers per aprendre servir cervesa i es proposaran maridatges. A més, els assistents es podran acostar al racó    Cervesers inquiets, on podran tastar les especialitats més selectes i gaudir de l’última novetat de San Miguel.

Dates i horaris:

Dimarts 30 d’abril de 18 a 1h

Dimecres 1 de maig de 12 a 21h

Divendres 3 de maig de 18 a 1h

Dissabte 4 de maig de 12 a 1h

Diumenge 5 de maig de 12 a 21h

Divendres 10 de maig de 18 a 1h

Dissabte 11 de maig de 12 a 1h

Diumenge 12 de maig de 12 a 21h

Compartir: