28a Mostra d’Entitats del Poble-sec

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 09/06/2018
10:00 am – 8:00 pm

Localització
Avinguda del Paral·lel (Poble-sec)

Categories
No Categories


cartellmostraentitatspoblesec9juny2018

cartellmostraentitatspoblesec9juny2018-02

Les associacions i entitats que conformen la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i la pròpia Coordinadora, organitzem, dissabte 9 de juny, la 28a. edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec, a l’avinguda Paral·lel,  entre els carrers Radas i Tapioles.

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec es va constitutir l’any 1989, i la primera Mostra d’Entitats es va cel·lebrar l’any següent. Des de  llavors ençà s’ha cel·lebrat cada any, 28 edicions consecutives.

Aquest esdeveniment és un dels més importants del calendari de la Coordinadora, on les associacions i entitats del barri organitzen les activitats i omplen la programació per donar-se a conèixer als veïns i veïnes.

Si any rere any, la Mostra d’Associacions de Barcelona confirma aquesta com a ciutat oberta, acollidora valenta i avançada, podem dir el mateix de la Mostra d’Entitats del Poble-Sec, que un dia a l’any, surt al carrer per ensenyar a la Ciutat les bases del teixit associatiu del barri, un gran espai de trobada veïnal on les associacions i entitats mostren el seu treball vers la comunitat.

Cal recalcar el fet que la Mostra se cel·lebra al Paral·lel, aquesta ubicació ha propiciat que la Mostra d’Entitats del Poble-sec esdevingui un punt de trobada per al conjunt de la Ciutat, barcelonins i barcelonines que la visiten i la gaudeixen durant tot el dia.

L’any 2017 hi van participar unes seixanta entitats i institucions que varen donar a conèixer la part més humanitària,  solidària i participativa del barri. Per aquest any pensem continuar mostrant la part més compromesa dels veïns i veïnes, voluntaris i voluntàries que esmercen temps i il•lusió a l’hora de donar suport els altres, persones del seu entorn més immediat i també d’altres indrets més llunyans, amb l’objectiu d’afavorir el coneixement mutu i la participació.

La realitat del Poble-sec i del seu teixit associatiu és la d’unes associacions i  entitats que no paren de crèixer en nombre i en tipologia i que cada cop més compten amb la complicitat dels veïns i veïnes i de la ciutadania, la d’aquí i la nouvinguda.

Compartir: