27a Mostra d’Entitats del Poble-sec 2017

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 10/06/2017
Tot el dia

Localització
Avinguda del Paral·lel (Poble-sec)

Categories
No Categories


cartell27amostraentitatspoblesec10juny2017

cartellparticipantsmostraentitatspoblesecjunyde2017-01

cartellparticipantsmostraentitatspoblesecjunyde2017-02

Dissabte 10 de juny al Paral·lel (entre Radas i Tapioles)

Les associacions i entitats que conformen la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i la pròpia Coordinadora, organitzen, dissabte 10 de juny, la 27a. edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec. Com molt bé sabeu la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec es va constituir l’any 1989, i la primera Mostra d’Entitats es va celebrar l’any següent. La primera de la ciutat.

Aquest esdeveniment és un dels més importants del calendari de La Coordinadora, on les associacions i entitats del barri organitzen les activitats i omplen la programació per donar-se a conèixer.

La Mostra d’Entitats del Poble-sec confirma Barcelona com una ciutat oberta, acollidora i valenta, un dia a l’any, el teixit associatiu del barri surt al carrer per ensenyar a la Ciutat el bo i millor del Poble-sec.

L’any 2016 hi van participar unes 70 entitats i institucions que varen donar a conèixer la part més humanitària,  solidària i participativa del barri.

Aquest any pensem continuar mostrant la part més compromesa dels veïns i veïnes del barri, voluntaris i voluntàries que esmercen temps i il·lusió a l’hora de donar suport els altres, persones del seu entorn més immediat i també d’altres indrets més llunyans.

La realitat del Poble-sec i del seu teixit associatiu és la d’unes associacions i  entitats que no paren de créixer en nombre i en tipologia i que cada cop més compten amb la complicitat dels veïns i veïnes i de la ciutadania, la d’aquí i la nouvinguda.

cartellparticipantsmostraentitatspoblesecjunyde2017-03

cartellparticipantsmostraentitatspoblesecjunyde2017-04

Compartir: