11è Castell íntegrament femení per celebrar el 25è aniversari dels Castellers de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 12/05/2018
6:00 pm – 8:00 pm

Localització
Plaça d'Osca

Categories
No Categories


Una onzena vegada més, juntes ho podem tot!

Aquest 2018 farà 11 anys que les castelleres de Sants vam realitzar per primer cop un castell íntegrament femení (sense cap home ajudant a pinya ni a cap cordó) durant la celebració de les vigílies de l’aniversari de la colla. El que va començar com un divertiment s’ha implantat com a tradició! I des d’aleshores, cada any les dones de la colla hem anat fent diferents construccions el segon dissabte de maig, coincidint amb les vigílies del nostre aniversari.

Engany, celebrant que la colla fa 25 anys, volem ser-hi TOTES una vegada més! Borinotes, ex-borinotes, borinotes ocasionals, borinotes aficionades, àvies, mares, tietes, amigues i dones, nenes del barri, de les nostres entitats i diferents col·lectius afins… veniu i ajudeu-nos!!

Es per això, que us convoquem a totes a participar d’aquest castell commemoratiu, que tindrà lloc el dissabte 12 de maig a la plaça d’Osca, a l’acabar l’actuació castellera (18h). Veniu a gaudir d’aquesta celebració al costat de totes les dones! Us hi esperem!

cartell25eaniversaricastellersdesants13i13demaigde2018

Compartir: