L’estació d’esquí Robrenyo-Beret preparada per rebre les primeres nevades a la Festa Major

El carrer es transformarà amb l'estació d'esquí Robrenyo – Beret, amb muntanyes plenes de neu fetes amb porexpan, ninots de neu elaborats amb gots de plàstic, telecadires, arbres de Nadal reciclats i pintats de blanc, i esquiadores creades amb ampolles i paper maixé. [[Vegeu fotos]]

L’estació d’esquí Robrenyo-Beret preparada per rebre les primeres nevades a la Festa Major

Si aneu al carrer Robrenyo durant la Festa Major de Sants no oblideu d’agafar la roba d’esquí. I és que durant tota la setmana ens trobarem amb l’estació d’esquí Robrenyo – Beret, amb muntanyes plenes de neu fetes amb porexpan, ninots de neu elaborats amb gots de plàstic, telecadires, arbres de Nadal reciclats i pintats de blanc, i esquiadores creades amb ampolles i paper maixé que ompliran aquest carrer santsenc.

Compte si passeu per sota del sostre del carrer Robrenyo, no us caigui alguna de les estalactites fetes amb ampolles retallades que trobarem al sostre. Les volves de neu no hi podran faltar: “Amb la llum adequada crearem la sensació de fred en aquest estiu tan calorós”, esmenta la Montse, secretària de la comissió. Pel que fa a la portalada del carrer, segons la Loli, presidenta de la comissió “estarà molt recarregada”, ja que trobarem les clàssiques taquilles on es venen els forfets, davant un paisatge ple de muntanyes nevades i un parc infantil.

Finalment, respecte a la programació, un any més, el carrer organitzarà actes per a tots els públics: “Tenim un concurs culinari on farem tripes, truites i pastissos, també se celebrarà una sardinada i una botifarrada, i hi haurà activitats pels nens, sobretot a la tarda”. La membre de la comissió també recorda que els més petits es podran refrescar amb la guerra de l’escuma. Una de les tardes estarà destinada al berenar per a la tercera edat. I enguany, aquesta comissió celebrarà el 30è aniversari amb un refrigeri amb tots els veïns. Serà el pròxim 24 d’agost i serà l’única comissió que aquest any estarà d’aniversari.

Davant les destrosses ocasionades en els darrers anys, en aquest carrer, la comissió demana “respecte per la feina que es fa a tots els carrers”, ja que fa molt de temps que treballen i amb molt d’esforç.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-17

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-03

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-06

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-07

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-08

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-09

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-10

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-11

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-12

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-13

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-14

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-15

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerrobrenyo2017-16

Compartir: