En un lloc del carrer Santa Cecília el nom del qual no vull recordar… trobarem el Quixot i el Sanxo!

Durant la Festa Major de Sants el carrer tindrà dues portalades, la primera amb l'hostal on s’allotja el Quixot i on a mesura que entrem al carrer trobarem les figures del Sanxo i el Quixot, juntament amb els animals propis del llibre. Al mig del carrer hi haurà un molí fet a mida real, i a l’altra portalada, hi haurà Cervantes escrivint el llibre. [[Vegeu fotos]]

En un lloc del carrer Santa Cecília el nom del qual no vull recordar… trobarem el Quixot i el Sanxo!

El carrer Santa Cecília reviurà un clàssic literari durant la propera Festa Major de Sants. I és que la comissió de festes d’aquest carrer ha decidit, després d’estudiar diverses propostes, decantar-se pel Quixot: “Volíem fer una versió adaptada pels nens perquè ens agrada veure’ls passant-s’ho bé al nostre carrer, i de pas, potser, fins i tot acaben llegint el llibre per saber alguna cosa més d’aquest personatge.”, exclama en Jonathan, president de la comissió.

El carrer tindrà dues portalades, la primera acollirà l’hostal on s’allotja el Quixot, on a mesura que entrem al carrer trobarem les figures del Sanxo i el Quixot fetes amb paper maixé, capses de cartó, tubs i molt més material, juntament amb els animals propis del llibre. Al mig del carrer hi haurà un molí fet a mida real, i al final del carrer, a l’altra portalada, hi haurà Cervantes escrivint el llibre. Al sostre hi penjaran molins fets amb més de 500 ampolles. També volaran 200 llibres elaborats amb cartolina i 200 escuts de Castella i la Manxa: “Estarà bastant atapeït.”, assegura en Jonathan.

El santsenc també ha avançat algunes de les activitats que han preparat durant la setmana de festa major, assegurant que “hi haurà de tot”. Així, trobarem tallers per a nens, havaneres, música rock i celta, orquestra, sopars i espectacles dedicats als més grans de la família, etc. La novetat d’aquest any arribarà una de les tardes amb un concert de música rap que han proposat “per arribar als joves, ja que en altres edicions no havíem treballat amb aquest tipus de públic”.

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-01

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-02

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-03

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-04

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-05

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-06

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-07

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-08

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-09

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-10

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-11

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-12

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrersantacecilia2017-13

Compartir: