Els veïns exigeixen que el Districte trobi una solució als actes incívics que hi ha als Jardins de la rambla de Sants

Bancs de fusta destrossats, esplanades de vegetació malmeses, guixades al mobiliari o vidres trencats són alguns dels desperfectes amb què es troba el veïnat quan passeja pels Jardins de la rambla de Sants, inaugurats el passat estiu. [[Vegeu fotos]]

Els veïns exigeixen que el Districte trobi una solució als actes incívics que hi ha als Jardins de la rambla de Sants

Bancs de fusta destrossats, esplanades de vegetació malmeses, guixades al mobiliari o vidres trencats són alguns dels desperfectes amb què es troba el veïnat quan passeja pels Jardins de la rambla de Sants, inaugurats el passat estiu. El president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal, Brasil i Bordeta, Alfredo Martínez, denuncia que des del moment que es va obrir aquest espai públic es troben amb “usuaris deixant els seus gossos que juguin sobre la gespa, això és de manera contínua”. El veí també relata que les bancs ubicats en el tram del passeig que hi ha a l’altura de la rambla de Badal “es troben malmesos per culpa dels patinadors”. Els actes incívics no acaben aquí. Martínez manifesta que moltes vegades es troba que els ascensors o les escales mecàniques no funcionen: “Volem que hi hagi més vigilància policial i que els agents cívics vigilin més i adverteixin a la gent que la gespa no es pot trepitjar”.

Paral·lelament, els veïns de les finques dels números 100 al 122 han recollit en un escrit tots aquests problemes i els han fet arribar al Districte de Sants-Montjuïc. “Volíem fer arribar tot el que està passant perquè trobin un remei, ja tenim prou amb el nostre problema de falta de privacitat perquè, a sobre, hi hagi aquest tipus de vandalisme” critica l’Ismael un d’aquests veïns pròxims a la zona.

Des del Districte de Sants-Montjuïc asseguren que s’han distribuït agents cívics perquè facin una observació i intervinguin en l’espai, així com la Guàrdia Urbana que també vigila la zona. A banda d’això, segons el Districte, diversos arquitectes treballen conjuntament amb els veïns de l’edifici de la rambla de Badal, 122 per millorar els entorns de la pèrgola ubicada sobre la ronda del Mig. “Aquesta zona ha patit, per culpa dels patinadors, un deteriorament elevat”, diu Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, qui avança que es procedirà a reparar el mobiliari urbà. Pel que fa als problemes de l’ascensor i les escales, on segons Jiménez, “moltes vegades algú pressiona el botó d’aturada” s’aniran resolent: “La situació està millorant a poc a poc, encara que no podem evitar que hi hagin alguns actes incívics que aturen el seu funcionament”.

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-01

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-02

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-03

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-04

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-05

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-06

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-07

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-08

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-09

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-10

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-11

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-12

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-13

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-14

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-15

destrossesactesincivicsnovarambladesantsfebrerde2017-16

Compartir: