Els set colors de l’arc de Sant Martí ompliran de vida la plaça de la Farga per Festa Major

La Comissió de Festes de la plaça de la Farga celebrarà la Festa Major de Sants 2018 amb un decorat molt festiu i farcit de coloraines. A diferència d’altres edicions, l’organització ha decidit fer una decoració no gaire laboriosa, ja que s'han trobat amb menys mans per preparar-la.

Els set colors de l’arc de Sant Martí ompliran de vida la plaça de la Farga per Festa Major

La Comissió de Festes de la plaça de la Farga celebrarà la Festa Major de Sants 2018 amb un decorat molt festiu i farcit de coloraines. A diferència d’altres edicions, l’organització ha decidit fer una decoració no gaire laboriosa, ja que s’han trobat amb menys mans per preparar-la. “Aquest any ja vam preveure que seria sabàtic, és cert que farem alguna cosa, però serà molt senzilla, tot i això quedarà vistós i alegre perquè hi haurà molt de color”, explica la Teresa Morros de la Comissió de Festes de la plaça de la Farga.

Els set colors de l’arc de Sant Martí ompliran de vida la plaça de la Farga. Tot el sostre estarà decorat amb serrells grocs, vermells, taronja, groc, verd, blau, violeta i morat; i també trobarem una portalada coberta de 500 banderoles triangulars de colors: “Són uns plàstics adhesius que crearan un trencaclosques, tot i això els triangles no estaran encaixats del tot i alguns quedaran sobreposats”, comenta Morros. Si normalment, la comissió es començava a reunir al novembre, aquest any han començat a treballar en l’elaboració del decorat fa tot just una setmana. Cada tarda es troben unes tres persones al local que tenen al carrer de la Noguera Pallaresa.

La coloraina que envoltarà la plaça farà gaudir d’una setmana pla d’activitats per a tots els públics. Com a novetat d’aquesta edició, es preparà una nit jove amb música comercial actual i també vindrà un conjunt que ensenyarà a ballar els clàssics de totes les èpoques. A grans trets, es repetiran les activitats de cada any, com la xocolatada, la mongetada, les sardanes, la discoteca mòbil, els jocs infantils, la nit d’orquestra amb la Montecarlo, i moltes altres. Malauradament, Morros anuncia que aquest any no faran el show que protagonitzaven els veïns i les veïnes.

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-02

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-03

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-04

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-05

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-06

preparacioguarnitfestamajordesantsplacafargaagost2018-07

Compartir: