Els quioscos amb lavabos dels Jardins de la Rambla de Sants obriran aquesta primavera

Des que la Rambla de Sants va obrir-se al veïnat, fa prop d'un any i mig, no s'han posat en funcionament els dos quioscos que hi ha als dos extrems del passeig, un a l'altura de Can Vies i l'altre just davant l'Escola Cavall Bernat. El Districte està redactant el plec de condicions que servirà per adjudicar les casetes, que inclouran lavabos, bars i zones annexes.

Els quioscos amb lavabos dels Jardins de la Rambla de Sants obriran aquesta primavera

Des que els Jardins de la Rambla de Sants van obrir-se al veïnat, fa prop d’un any i mig, no s’han posat en funcionament els dos quioscos que hi ha en els dos extrems del passeig, un a l’altura de Can Vies i l’altre just davant l’Escola Cavall Bernat. Ara, el Districte de Sants-Montjuïc està redactant el plec de condicions tècniques que servirà perquè al llarg de la pròxima temporada de primavera i estiu es puguin adjudicar aquestes dues casetes que inclouran lavabos, bars i zones annexes. Aquestes serviran per dinamitzar aquest tram del barri molt transitat i, darrerament, víctima d’actes incívics.

En el darrer Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc, els veïns de la zona ja van exigir la necessitat de posar en marxa les instal·lacions: “En dues ocasions hem reclamat l’obertura de les guinguetes que han d’acollir serveis, ja que ara la gent quan vol anar al lavabo es troba que han d’anar corrents a casa, és un problema important”, apunta Alfredo Martínez de l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal, Brasil i Bordeta. El veïnat també creu que l’obertura d’aquests dos espais també podria suposar un major control dels actes incívics i evitar d’aquesta manera el trencament de mobiliari urbà que s’ha produït últimament.

El projecte preveu que la guingueta que hi ha a tocar de l’escola bordetenca inclogui un biblio parc. D’aquesta manera, segons Martínez, “la gent podria llegir llibres i prendre alguna cosa” i, així, “l’espai estaria més tranquil”. En aquest sentit, Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc avança que en aquesta guingueta que “inicialment s’havia previst que fos un biblio parc, ara li estem donant voltes per donar-li un altre ús vinculat al parc infantil”. Una proposta que el veïnat ha considerat acceptable.

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-07

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-01

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-02

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-03

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-04

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-05

guingueteslavabosrambladesantsdesembrede2017-06

Compartir: