Els Mossos investiguen la mort violenta d’un matrimoni en un pis del barri de la Bordeta

Els fets van passar la nit de dissabte, quan poc abans de la mitjanit, es va localitzar el cos sense vida d'un matrimoni de 83 anys a l'interior del seu domicili situat al carrer Mossèn Amadeu Oller número 34.

Els Mossos investiguen la mort violenta d’un matrimoni en un pis del barri de la Bordeta
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal investiguen la mort d’un matrimoni de 83 anys al barri de la Bordeta. Els fets van passar la nit de dissabte, quan poc abans de la mitjanit, es va localitzar el cos sense vida d’un matrimoni d’edat avançada a l’interior del seu domicili situat al carrer Mossèn Amadeu Oller número 34.
L’avís el van donar uns veïns que feia dies que sentien una forta olor provinent de l’interior del domicili i que no veien els seus veïns. Segons aquests mateixos veïns, la policia va avisar el fill del matrimoni, que va obrir la porta. Cap a les dues de la matinada es va fer l’aixecament dels cadàvers.
Durant el matí d’aquest diumenge diversos agents de la policia catalana han estat buscant proves i analitzant el domicili.
La Divisió d’Investigació Criminal s’ha fet càrrec de la investigació i l’autoritat judicial n’ha decretat secret de sumari.

Compartir: