Els Mossos detenen el presumpte autor del doble homicidi del carrer Amadeu Oller de la Bordeta

Els fets es remunten al 24 d'agost de 2019, quan els Mossos van localitzar els cossos sense vida d'una dona i el seu marit, tots dos d'edat avançada. El detingut és un home de 51 anys que havia mantingut relacions comercials amb les víctimes en dies previs a la mort.

Els Mossos detenen el presumpte autor del doble homicidi del carrer Amadeu Oller de la Bordeta

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de la mort de dues persones d’edat avançada al carrer Amadeu Oller del barri de la Bordeta. Els fets es remunten al 24 d’agost de 2019, quan els Mossos van localitzar els cossos sense vida d’una dona i el seu marit, tots dos d’edat avançada.

Els mossos va iniciar una investigació que va permetre determinar que la parella hauria mort de forma violenta, i que en la mort podria estar implicat un home de 51 anys que havia mantingut relacions comercials amb les víctimes en dies previs a la mort. El passat 16 de febrer es va detenir a Sant Antoni Vilamajor el presumpte autor dels fets i es va realitzar l’entrada i perquisició al seu domicili.

El jutge ha ordenat l’ingrés a presó provisional de l’arrestat.

Compartir: