Els Mossos de Sants-Montjuïc donen consells de seguretat als administradors de finques

Àrea Bàsica Policial de Sants-Montjuïc dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos de Sants-Montjuïc donen consells de seguretat als administradors de finques

El passat 21 de juny, un total de 12 administradors de finques del Districte de Sants-Montjuïc van assistir a la ponència sobre Consells de Seguretat de l’Àrea Bàsica Policial de Sants-Montjuïc.

La xerrada liderada pels Cap d’ USC, Sots cap USC i ORC estava englobada dins les últimes línies d’actuació de la Campanya Administradors de finques per prevenir robatoris a l’ interior de domicilis, comunitats de veïns i als garatges de les finques.

La conferència es va desenvolupar en tres blocs. ORC va explicar les tipologies de robatoris a l’interior de domicilis més freqüents dins del districte acompanyat de les mesures físiques de seguretat per prevenir aquest il·lícits, sobretot de cara a les vacances d’ estiu. Seguidament el Cap d’ USC va exposar dos vídeos il·lustratius de robatoris a l’ interior de domicili. I en el torn del prec i preguntes hi va haver un gran interès sobre tot allò exposat i el Sots-cap USC va respondre les inquietuds relacionades amb les ocupacions actuals dels pisos.

La campanya es va iniciar el passat 1 de juny on es va contactar personalment amb els responsables dels administradors de finques per tal de facilitar els cartells dels consells de seguretat i situar-los a les entrades dels habitatges i pàrquings , resoldre dubtes i establir un canal de comunicació directe. Posteriorment es va recollir aquella informació rellevant dels administradors i associacions de veïns. I vam reforçar la campanya amb la xerrada preventiva a la nostra ABP.

L’ objectiu de la campanya era oferir una via de col·laboració i comunicació immediata per donar la millor resposta davant els fets delictius especificats anteriorment.

consellsdeseguretataldomicilimossossantsjunyde2018-05

Us adjuntem els consells de seguretat per als vostres domicilis i per les vostres vacances.

consellsdeseguretataldomicilimossossantsjunyde2018-01

consellsdeseguretataldomicilimossossantsjunyde2018-02

consellsdeseguretataldomicilimossossantsjunyde2018-04

consellsdeseguretataldomicilimossossantsjunyde2018-03

Compartir: