Els infants i joves del barri recuperen la pista esportiva de la plaça de la Farga

Després d'anys de queixes del veïnat, la pista s'ha dividit en dues parts amb la instal·lació d'uns bancs per seure al mig i porteries infantils, com a mesura per combatre l'ús privatiu d'un col·lectiu de persones adultes que hi feien campionats durant els caps de setmana. [[Vegeu fotos]]

Els infants i joves del barri recuperen la pista esportiva de la plaça de la Farga

Dos nous bancs han estat instal·lats al bell mig de la pista esportiva de la plaça de la Farga del barri de la Bordeta per tal de partir-la en dos meitats, com a mesura per combatre l’ús intensiu i privatiu que fins ara es feia d’aquest espai per part d’un col·lectiu de persones adultes que hi feien campionats durant els caps de setmana. A més, també s’han ubicat dues porteries petites i diverses cistelles de bàsquet per a joves i infants.

Amb el nou mobiliari, la canalla ha tornat a apoderar-se d’aquest espai tots els dies de la setmana i el veïnat ja no pateix els sorolls i la brutícia que es produïen sobretot als caps de setmana. “Portem dos caps de setmana que durant dissabtes i diumenges els infants i la gent jove de la zona pot gaudir d’aquest espai i dels elements. Ho valorem molt positivament perquè s’ha acabat amb l’ús privatiu per part d’un grup que excloïa la resta del veïnat i hem acabat amb el soroll, la brutícia o l’alcohol” comenta Daniel Sererols de l’Associació de Veïns i Veïnes de la plaça de la Farga.

Tot i això, els veïns de la zona demanen fer arribar la xarxa lateral de la pista fins al nivell del sòl per evitar els problemes de soroll que ocasionen els impactes de les pilotes amb les façanes més properes. També creuen que caldria netejar els entorns de la pista esportiva, pintar els murs que l’envolten, instal·lar més bancs per evitar que es pugui fer servir tot el camp per jugar i millorar l’estat de la pista perquè tingui més utilitats. En aquest sentit, el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez diu que “s’estudiaran els ajustos que demanen els veïns per millorar les prestacions d’aquesta pista”.

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-01

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-02

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-04

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-05

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-06

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-07

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-08

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-09

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-10

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-11

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-12

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-13

bancspistapoliesportivaplacafargajunyde2018-14

Compartir: