Els grans dolents de pel·lícula visitaran el carrer Vallespir durant la Festa Major de Sants

Els Dalton de la sèrie d'historietes de Lucky Luke, Edurard Manstisores, el Comte Dràcula, el pirata "Pata Palo", la Cruella de Vil dels 101 Dàlmates o la bruixa de la Sirenita, Úrsula, seran els protagonistes de la portalada d'enguany. [[Vegeu fotos]]

Els grans dolents de pel·lícula visitaran el carrer Vallespir durant la Festa Major de Sants

Els personatges més dolents del cinema conviuran amb els veïns del carrer Vallespir durant la Festa Major de Sants 2018. Alguns d’aquests seran els Dalton de la sèrie d’historietes de Lucky Luke, Edurard Manstisores, el Comte Dràcula, el pirata “Pata Palo”, la Cruella de Vil dels 101 Dàlmates o la bruixa de la Sirenita, Úrsula.

Tots els dolents ballaran una sardana a la portalada, segons avança Amadeu Cervera de la comissió de festes del carrer Vallespir: “També trobarem un llibre que explicarà la tasca dels dolents de les pel·lícules”. A l’altre cantó, en una segona portalada, situada darrere de l’escenari, hi haurà un vaixell pirata amb un cofre fet amb caixetes de cartó: “Aquest any hem utilitzat més cartó que en d’altres edicions, però també fem servir porexpan d’una peixateria del barri”, comenta Cervera.

El sostre estarà decorat com si fos una carta d’ajust, el senyal de prova de televisió que s’emetia abans quan finalitzava la programació diària: “Per fer-ho, utilitzarem draps reciclats, cinta de plàstic, teixits i papers tenyits de diferents colors. La sanefa ocuparà els 110 metres de sostre”. Cervera explica que el sostre quedarà il·luminat amb llums per generar un efecte especial.

Respecte a les activitats, com a novetat d’enguany, cada dia podrem gaudir de dues actuacions nocturnes: “Un dia tindrem havaneres i després d’una cantada en directe, també dedicarem un dia a la salsa amb un parell d’actuacions, i música rock, entre d’altres”, detalla Cervera. Durant el dia, s’organitzaran dues jornades plenes d’activitats guiades per monitors pels nens i nenes de 3 mesos a 14 anys. També participaran escoles de danses del barri oferint exhibicions: “Volem que les entitats del barri s’integrin també a la festa major”.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-01

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-03

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-06

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-07

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-08

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-09

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-10

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-11

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-12

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2018-13

Compartir: