Els Drets dels Infants el motor de la quarta edició del Sembralleure

La Federació d'Esplais i Caus de Sants-Montjuïc va organitzar dissabte, als Jardins de la Rambla de Sants, la quarta edició del Sembralleure, una festa en defensa dels drets dels infants. [[Vegeu fotos]]

Els Drets dels Infants el motor de la quarta edició del Sembralleure

La Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc va organitzar dissabte la quarta edició del Sembralleure, una festa en defensa dels drets dels infants. La matinal es va celebrar als Jardins de la Rambla de Sants, que es van omplir de nens i nenes que formen part de les entitats d’educació en el lleure del nostre districte. L’Helena, monitora de l’Esplai Sant Medir i una de les organitzadores del Sembralleure, va explicar que es tracta d’una activitat on es fan “diversos jocs i tallers vinculats als drets dels infants” i explica que està inspirada en el Dia Internacional dels Drets dels Infants: “A partir d’aquí, hem fet activitats on els infants veien quins eren els drets dels quals podien gaudir i han après com funcionaven. Cada esplai ha preparat un taller i han anat passant els grups per descobrir-los”.

L’activitat d’enguany, com ja és habitual, va acollir infants i joves de totes les edats dels nostres barris, la Irene n’és un exemple: “Hem fet un taller sobre els drets dels infants i de les dones”. També la Mar, va comentar que li havia agrada molt “l’activitat de la diversitat funcional en què havíem de fer un mocador”. Al Sembralleure d’enguany es van tenir molt presents totes les reivindicacions que giren entorn el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, i també s’hi va llegir un manifest.

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-15

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-01

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-02

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-03

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-04

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-05

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-06

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-07

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-08

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-09

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-10

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-11

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-13

sembralleureesplaiscaussantsmontjuicnovembre2018-14

Compartir: