Els dimecres de juliol tots a refrescar-se a la Festa de l’Aigua de la plaça de l’Olivereta

Cada dimecres d'aquest mes i fins al 31 de juliol, a la plaça de l'Olivereta del barri de Sants-Badal s'organitza la Festa de l'Aigua, on els més petits poden gaudir de piscines infantils, tobogans d'aigua, jocs organitzats i lliures, i moltes activitats gratuïtes més.

Els dimecres de juliol tots a refrescar-se a la Festa de l’Aigua de la plaça de l’Olivereta

Cada dimecres d’aquest mes i fins al 31 de juliol, a la plaça de l’Olivereta del barri de Sants-Badal s’organitza la Festa de l’Aigua, on els més petits poden gaudir de piscines infantils, tobogans d’aigua, jocs organitzats i lliures, i moltes activitats gratuïtes més. A més a més, el dia 31, es farà la festa final de l’escuma, tot plegat sempre a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Dimecres es va fer la primera de les remullades amb l’assistència d’uns 200 nens i nenes acompanyades dels seus familiar. Àgia Luna, de l’entitat Artixoc, que s’encarrega de dinamitzar l’activitat, explicava “que estem aquí cada dimecres, de dos quarts de sia a dos quarts de vuit perquè els nens es refresquin”. Detallava que l’espai és progressiu: “comença amb unes piscines, segueix amb un paracaigudes, d’aquests normals, però que li posem l’aigua. Al final de la sessió treiem un tobogan urbà, que sempre és la principal atracció.

Els nens i nenes celebraven tenir aquest espai per a refrescar-se i mullar-se al mig del barri, tot i que opinaven que “potser caldria tenir un límit de persones”.

Maria Sebastià, tècnica del Districte de Sants-Montjuïc, destacava la importància d’aquestes activitats estiuenques per nens i gent gran “Per la gent gran és interessant també que sàpiguen que tenim el casal de gent gran de Cotxeres de Sants, obert tot el mes d’agost a la tarda, que és un refugi climàtic, i en diem així perquè hi ha molta gent gran que no pot tenir aire condicionat a casa, i per tant poden venir de dilluns a divendres a la tarda, de 16:30 a 19,30 i podran estar jugant a cartes, jugant al dòmino, o simplement llegint el diari i molt fresquets”.

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-01

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-02

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-03

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-04

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-06

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-07

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-08

festadelaiguaplacaoliveretasantsbadaljuliolde2019-09

Compartir: