Els colors jugaran amb el decorat del carrer Rossend d’Arús i la programació musical serà el plat fort de la Festa Major

La comissió de festes del carrer santsenc vol fer una combinació de colors amb la finalitat de jugar amb el tema estètic més que amb el tema temàtic.

Els colors jugaran amb el decorat del carrer Rossend d’Arús i la programació musical serà el plat fort de la Festa Major

El carrer Rossend d’Arús tornarà a apostar fort per la programació musical durant la Festa Major de Sants 2018. Els membres de la comissió de festes asseguren que la decoració del carrer encara està molt endarrerida a causa de diversos motius personals. “No és que no tinguem informació sobre el decorat, sinó que realment encara no tenim gaire clar com serà, de fet no sabem encara si hi haurà portalada”, explica Sergio Martínez, membre de la comissió de festes del carrer Rossend d’Arús, qui també avança que la idea és “fer una combinació de colors amb la finalitat de jugar amb el tema estètic més que amb el tema temàtic. Per fer-ho agafarem material reciclat”.

L’agenda d’activitats està confirmada des de la primavera: “Intentem tenir un programa el més eclèctic possible i el més enfocat a les actuacions musicals”, segons Martínez. El 18 d’agost la festa arrancarà amb salsa i música llatina, i l’endemà, diumenge, hi haurà un grup de dones valencianes que tocaran música rap feminista. Enguany també actuarà Tiki Phantoms, Carmencita Calavera, Brighton 64.

El veïnat podrà participar en diversos tallers de swing o de rimes, i els més petits tindran l’oportunitat de divertir-se amb el grup de teatre de titelles l’Estenedor. I un any més, en col·laboració amb la comissió de festes del carrer Papín s’organitzarà una gimcana fotogràfica.

Compartir: