Els CDR tallen la Ronda Litoral i es concentren al Paral·lel durant les protestes pel 21D

El CDR de Sants, juntament amb el de Les Corts, s’han reunit a plaça de Sants a les 7 del matí. Des d’allà han anat amb manifestació fins a plaça d'Espanya, on s’han trobat amb els CDR d’Hostafrancs, La Marina i Poble-Sec, per acabar de baixar cap a Drassanes amb el mirador de Colom.

Els CDR tallen la Ronda Litoral i es concentren al Paral·lel durant les protestes pel 21D

Amb motiu del Consell de Ministres celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona aquest divendres 21 de desembre, el moviment independentista ha organitzat diversos actes de protesta tant a la capital com a la resta de Catalunya. Al districte de Sants-Montjuïc, els Comitès de Defensa de la República han convocat manifestacions a primera hora del matí per llavors afegir-se a les protestes al voltant de la Llotja de Mar.

El CDR de Sants, juntament amb el de Les Corts, s’han reunit a plaça de Sants a les 7 del matí. Des d’allà han baixat amb manifestació fins a plaça d’Espanya, on s’han trobat amb els CDR d’Hostafrancs, La Marina i Poble-Sec, per acabar de baixar cap a Drassanes amb el mirador de Colom. Els manifestants han estat protestant tot el matí en aquesta zona entre avinguda Drassanes, Les Rambles i l’avinguda del Paral·lel. Precisament en aquesta via del barri del Poble-Sec, els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants. A banda d’aquestes protestes, quan passaven pocs minuts de les sis del matí també s’ha tallat la Ronda Litoral, en tots dos sentits a l’altura de Montjuïc.

concentracioprotesta21desembresants-03

concentracioprotesta21desembresants-02

Compartir: