Els Castellers de Sants ultimen els detalls per la Festa Major al carrer Comtes de Bell-lloc

Entre els concerts que hi faran destaquen els grups: Oques grasses, Kòdul, Ebri Knight, Germà negre o el clàssic Miquel del Roig. Com a novetat d'enguany, recuperen la Diada de Festa Major, que s'avança al dissabte a la tarda i que canvia d'ubicació a la Plaça Bonet i Muixí.

Els Castellers de Sants ultimen els detalls per la Festa Major al carrer Comtes de Bell-lloc

Els Castellers de Sants estan acabant de preparar la propera Festa Major de Sants al carrer Comtes de Bell-lloc, davant la seva seu, i després de l’èxit del final de temporada castellera. Tal i com ens explica l’Adrià Pérez, membre i responsable de les tasques organitzatives de la Festa Major dels borinots, “Estem molt contents pels recents èxits ja que hem treballat molt per poder fer castells molt difícils”. En relació a la Festa Major, el membre de la colla santsenca comenta que aquest any han decidit tornar a dur a terme la famosa Diada Castellera, avançant-la al dissabte 30 a la tarda. En aquest sentit, Pèrez avança també que la diada també canviarà d’emplaçament, del Parc de l’Espanya Industrial a la Plaça Bonet i Muixí.

D’altra banda assegura que durant la setmana es faran diverses activitats com són el cinema a la fresca, un concurs de cuinar paelles, una botifarrada, dansa al carrer o bé diferents concerts com per exemple Oques grasses, Kòdul, Ebri Knight, Germà negre, Mocambo, Morena Tradipatxanga o el clàssic de Miquel del Roig.

A més a més, Pèrez comenta que “les activitats estan programades per a la gent jove però l’hem adaptat per tal de que vingui el màxim de gent possible i ho passem bé tots plegats”. També esmenta que volen reflectir la diversitat que podem trobar a la seva colla, ja que “hi ha la canalla més jove i també molta gent més gran. Per tant, hem de fer que tothom se senti a gust”.

Compartir: