Els Castellers de Sants donaran vida a ‘l’Home del Mil·lenni’ per inaugurar el cap d’any

Participaran a l'espectacle ideat per la Fura dels Baus en una gran festa d'aigua, foc i tradició. E​ls Borinots alçaran un castell abans de les campanades i ompliran tota l'estructura de 15 metres d'alçada​.

Els Castellers de Sants donaran vida a ‘l’Home del Mil·lenni’ per inaugurar el cap d’any
Més d’un centenar de Castellers de Sants seran els encarregats d’acomiadar l’any en l’espectacle que ha organitzat l’Ajuntament de Barcelona a l’avinguda Maria Cristina. A partir de les 23:30 hores, davant la font màgica de Montjuïc, s’iniciarà el muntatge dirigit per la Fura dels Baus per promocionar la capital catalana. Els de Sants desfilaran cap a la font màgica per fer un castell a la seva falda i omplir posteriorment tota l’estructura de “l’Home del Mil·lenni”. Es tracta d’una figura metàl·lica de 15 metres d’alçada que ja s’havia fet servir per donar la benvinguda a l’any 2000, un acte on els Castellers de Sants també hi van participar. La funció tindrà un escenari principal i dues pantalles laterals on es projectarà el rellotge i comptarà amb la llum i l’aigua de la font màgica, així com amb la música i el so de la pirotècnia.
 
Per a la colla santsenca és la millor forma d’acabar un any ple d’èxits castellers i amb grans celebracions com el “Castell de Cara”, també inspirat en la Fura dels Baus i que es va alçar amb onze pisos humans dins del monument casteller d’Antoni Llena a Barcelona. L’acte serà retransmès per TV3 i Catalunya Ràdio i presentat per Quim Masferrer, conegut pel programa “El foraster”, i Ana Boadas, cara visible del programa “Divendres”.

Compartir: