Els Castellers de Sants acomiaden el primer tram de la temporada amb la Diada d’Estiu al barri

Enguany, a la diada estiuenca dels borinots que es va fer a la plaça d'Osca, es van convidar a tres colles: els Castellers d’Esplugues, els Capgrossos de Mataró i la Nova Muixeranga d’Algemesí del País Valencià. [[Vegeu fotos]]

Els Castellers de Sants acomiaden el primer tram de la temporada amb la Diada d’Estiu al barri

Els Castellers de Sants van celebrar la Diada d’Estiu el passat dissabte a la Plaça d’Osca. Un acte que fa de cloenda del primer tram de la temporada i dóna pas a les vacances d’estiu amb el qual la colla es pot lluir al seu barri realitzant els seus millors castells per a tot el veïnat.

Enguany, a la diada estiuenca dels borinots es van convidar a tres colles: els Castellers d’Esplugues, els Capgrossos de Mataró i la Nova Muixeranga d’Algemesí del País Valencià. Aquesta última colla fundada l’any 1997, es va desplaçar a Barcelona perquè l’any anterior van convidar a València als Castellers de Sants: “és un plaer venir a Barcelona a actuar, sempre ens han tractat molt bé i és una bona oportunitat d’aprendre entre nosaltres” destacava la Sara, membre de la colla.

Com cada Diada d’estiu, després de les actuacions de les quatre colles es va fer un correbars per Sants, i seguidament, un concert al Passeig de Sant Antoni del grup Angagas. L’Ariadna Vázquez, cap de colla dels castellers santsencs, destacava que acabar la temporada al barri “és la millor manera de començar les vacances d’estiu, som una gran família i a més, amb l’objectiu de fer castells i compartim uns grans valors com són: l’esforç, el treball en equip i la superació”.

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-01

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-02

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-03

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-04

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-05

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-06

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-07

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-08

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-09

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-10

diadaestiucastellersdesantsjuliolde2019-11

Compartir: