Els carrers Parcerisa, Quetzal i la Rambla Badal se sumaran a la Festa Major de la Bordeta d’aquest setembre

D’aquesta manera, el carrer Parcerisa tornarà a fer Festa Major després de més trenta anys, i el carrer Quetzal també recuperarà aquesta activitat quinze anys més tard d'haver-ne celebrat l'últim sopar de germanor. Així es va decidir durant una primera assemblea veïnal on van assistir-hi una quinzena de veïns i veïnes.

Els carrers Parcerisa, Quetzal i la Rambla Badal se sumaran a la Festa Major de la Bordeta d’aquest setembre

La Rambla de Badal i els carrers Quetzal i Parcerisa se sumaran a la Festa Major de la Bordeta del pròxim mes de setembre. Així es va decidir durant una primera assemblea veïnal que es va fer a Can Batlló i on van assistir-hi una quinzena de veïns i veïnes. Durant els pròxims mesos es preveu constituir la que serà la nova comissió de festes, que agruparà aquests tres carrers bordetencs.

D’aquesta manera, el carrer Parcerisa tornarà a fer Festa Major després de més trenta anys, i el carrer Quetzal també recuperarà aquesta activitat quinze anys més tard d’haver-ne celebrat l’últim sopar de germanor. L’Albert Muñoz i la Carmen Encuentra, veïns del barri, han tingut aquesta iniciativa que ha entusiasmat al veïnat d’aquests carrers. “L’objectiu és fer festa major. Volem que es facin sopars al carrer, poder ballar, tocar o cantar”, explicava Muñoz.

Tenint en compte que queden sis mesos pel setembre, la nova comissió diu que aquest any farà només un dia de festa major. Ara com ara, l’1 de setembre seria la data que més números té per ser l’escollida, coincidint amb la festa major de la plaça de Súria que és que queda més a prop d’aquests carrers: “Aquest any no ens podem passar gaire, guarnirem el carrer amb alguns paperets, faríem una cursa pels nens amb un circuit pels carrers, també hem pensat fer una fireta, tallers i jocs infantils a la tarda, i un sopar de festa major, bingo i ball a la nit als tres carrers”, avançava Encuentra.

Aquests tres carrers se sumen als altres quatre espais que participen de la Festa Major de la Bordeta, el carrer Jocs Florals, la plaça Súria, la plaça del Fènix i Can Batlló, que se celebren repartides durant les primeres dues setmanes de setembre.

reunionovacomissiofestesparcerisaquetzalramblabadalbordetafebrer2018-01

reunionovacomissiofestesparcerisaquetzalramblabadalbordetafebrer2018-03

reunionovacomissiofestesparcerisaquetzalramblabadalbordetafebrer2018-04

reunionovacomissiofestesparcerisaquetzalramblabadalbordetafebrer2018-05

reunionovacomissiofestesparcerisaquetzalramblabadalbordetafebrer2018-06

Compartir: