Els alumnes del Col·legi Sant Pere Claver presenten els seus nous capgrossos i la seva geganta

Els alumnes de cinquè i sisè de primària del Col·legi Sant Pere Claver, del barri de Poble-sec, han mostrat avui a la resta d'alumnes de l'escola els capgrossos i la geganta que han dissenyat durant el primer trimestre.

Els alumnes del Col·legi Sant Pere Claver presenten els seus nous capgrossos i la seva geganta

Els alumnes de cinquè i sisè de primària del Col·legi Sant Pere Claver, del barri de Poble-sec, han mostrat a la resta d’alumnes de l’escola els capgrossos i la geganta que han dissenyat durant el primer trimestre. Durant la presentació, els ninots han ballat al ritme de les flautes que han tocat els nens i nenes més grans de l’escola. Al pati del centre hi ha hagut una gran ovació amb l’aparició dels dos capgrossos i de la geganta i tots els alumnes han gaudit de la festa.

“És un procés molt maco i és una feina cooperativa, és un projecte del professor de música, Carles Mesa i del professor de plàstica, que sóc jo”, explica Fernando González, que s’ha mostrat molt content amb la presentació i l’actuació dels alumnes. El professor de plàstica ha afegit que amb els capgrossos i la geganta han volgut mostrar la diversitat cultural que hi ha al col·legi. A banda de la presentació d’aquesta tarda, l’escola pretén participar per les festes de Santa Eulàlia en una trobada de gegantons escolars organitzada al barri.

A més, aquesta tarda també s’ha presentat l’exposició dels treballs de les mares del taller de manualitats. La professora del taller ha explicat quins són els objectius del curs: ” És una manera de compartir, de fer amistats i de conèixer tècniques noves”. Aquest taller compta amb mares i àvies d’alumnes que van dos cops per setmana a l’escola per practicar treballs manuals en grup.

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-01

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-02

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-03

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-04

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-05

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-06

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-07

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-08

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-09

inauguraciogegantssantpereclaverjesuitespoblesecgener2014-10

Compartir: