Els afectats per la reurbanització del Camí de la Cadena indignats per un nou retard en el reallotjament

El veïnat de la Bordeta que hi viu continua fent-ho en unes condicions mínimes de salubritat i amb indignació per l'incompliment que passarien les festes als nous habitatges. El Districte atribueix la tardança en el reallotjament a les dificultats per inscriure els immobles al Registre de la Propietat i es compromet a fer-ho entre finals de gener i principis de febrer. [[Vegeu fotos]]

Els afectats per la reurbanització del Camí de la Cadena indignats per un nou retard en el reallotjament

Les previsions de reallotjament que s’havien donat a les famílies afectades per la reurbanització del Camí de la Cadena, al recinte de Can Batlló del barri de la Bordeta, s’han incomplert de nou. El veïnat que hi viu continua fent-ho en unes condicions mínimes de salubritat i amb indignació pel que consideren una falta de compromís del Districte de Sants-Montjuïc. “Ens van dir que abans del Nadal aniríem a viure a les noves llars, i aquí no ha passat res”, critica la Layla que viu en una de les cases des de fa 36 anys. Entre els veïns hi ha moltes famílies amb infants que han de conviure amb humitats, goteres, rates i fred. Les cases presenten un aspecte de deixadesa i abandonament, ja que estan afectades des de fa anys i els seus propietaris no inverteixen per fer obres o reparacions .

El gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez, atribueix la tardança en el reallotjament a les dificultats per inscriure els immobles al Registre de la Propietat, “hi ha hagut un retard en la inscripció i això ha retardat tot el procés”. El Patronat de l’Habitatge està treballant amb les famílies afectades per procedir a signar el contracte de lloguer perquè els afectats puguin contractar el subministrament de serveis. El gerent preveu que les famílies estiguin reallotjades als dos edificis del carrer Parcerisa i Constitució amb Amadeu Oller entre finals de gener i principis de febrer.

El Centre Social de Sants qualifica d’insofrible les condicions en què es troben els habitatges: “És intolerable que l’Ajuntament no s’hagi posat les piles abans, ja que els veïns es troben, un altre any, amb unes condicions de fred, de pluja i de vulnerabilitat” lamenta Jordi Falcó que “dubta” de les noves dates de reallotjament que proposa el Districte, ja que diu que “després són transgredides de forma unilateral”.

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-13

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-01

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-02

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-03

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-04

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-05

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-07

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-08

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-09

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-10

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-11

camidelacadenacanbatllolabordetagenerde2018-12

Notícies relacionades:

Compartir: