Els abonats dels poliesportius de l’Espanya Industrial i la Bordeta podran accedir a tots dos equipaments amb un sol carnet

A partir de l’1 d’agost totes les persones abonades i les noves incorporacions podran accedir lliurement i de manera permanent amb un mateix carnet als Centres Esportius Municipals de l’Espanya Industrial i de la Bordeta sense cap cost afegit.

Els abonats dels poliesportius de l’Espanya Industrial i la Bordeta podran accedir a tots dos equipaments amb un sol carnet

A partir de l’1 d’agost i per sempre, totes les persones abonades i les noves incorporacions podran accedir lliurement i de manera permanent amb un mateix carnet al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta sense cap cost afegit.

Aquesta és una de les grans novetats de l’estiu al #territoriATLES! A més, és una proposta molt ben valorada per les persones abonades, ja que en l’última enquesta de satisfacció prop del 90% de les persones enquestades estaven a favor de poder accedir als dos centres esportius amb el mateix carnet. A més, aquesta ampliació del servei no significa cap cost afegit per a la persona abonada i no té data de caducitat: és una proposta que ha arribat per quedar-se.

Aquesta nova orientació coincideix amb una etapa de novetats de l’oferta esportiva del CEM l’Espanya Industrial i el CEM la Bordeta, dos equipaments esportius de titularitat municipal que estan gestionats pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta: creació de les càpsules d’activitats (cal·listènia, embaràs i salut, paddle surf, patinades nocturnes, Maori Race…), activitats populars al territori (masterclass de zumba, pilates, crosstraining…), renovació de l’àrea de fitness del CEM l’Espanya Industrial, amb la creació d’un espai específic d’entrenament funcional i nova maquinària.

Compartir: