Els concerts del Vermut Jazz tornen cada diumenge al migdia al Casinet d’Hostafrancs

La veu és la protagonista del cicle Vermut Jazz d’enguany, que va arrencar diumenge al pati del Casinet d'Hostafrancs. Fins al pròxim 11 de juny, cada diumenge a dos quarts d'una del migdia, un grup jazzístic oferirà un concert obert mentre el veïnat pot fer el vermut. [[Vegeu fotos]]

Els concerts del Vermut Jazz tornen cada diumenge al migdia al Casinet d’Hostafrancs

La veu és la protagonista del cicle Vermut Jazz d’enguany, que va arrencar el passat diumenge al pati del Casinet d’Hostafrancs. Fins al pròxim 11 de juny, cada diumenge a dos quarts d’una del migdia, un grup jazzístic de prestigi al nostre país oferirà un concert obert a tothom i on el veïnat pot aprofitar per escoltar bona música mentre fa el vermut a l’ombra dels arbres del centre cívic. “Les quatre propostes coincideixen que porten cantant o estan molt basades en la veu”, explicava Toni Ayza de l’equip directiu de Cotxeres – Casinet.

El cicle musical se celebra des de fa més de dues dècades, per això “està més que consolidat”, afirma l’organitzador. La jove Helena Mas, provinent d’una família de músics, va encarregar-se d’estrenar el cicle el passat diumenge. La qualitat de la seva veu i del seu estil musical va sorprendre els assistents, en combinar-se amb el piano, el contrabaix i la bateria.

El proper concert del cicle serà el 21 de maig quan actuarà el grup “Anthus”, guardonat amb diversos premis al país, amb un concert on es barrejarà la música ètnica i el jazz, “serà una proposta molt atractiva”, apuntava Ayza. El 4 de juny hi haurà l’actuació del trio musical de jazz encapçalat per la veu de Lucy Lummis. Aquesta cantant va ser alumna dels tallers de dansa al Casinet d’Hostafrancs, fa poc va actuar al Palau de la Música, i ara s’està consolidant en el món del jazz. El cicle tancarà l’11 de juny amb l’actuació del quartet “The Gourmets Vocal Quartet Negro Spirituals, Gospel & Soul”, un grup jove català que “fan cançons dels esclaus negres, amb reversions molt atractives”, comentava Ayza.

Mentre es faci el cicle, cada divendres a les vuit del vespre, el programa radiofònic “Jazz Expresso” de Sants 3 Ràdio farà un seguiment de les actuacions amb entrevistes als grups.

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-13

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-01

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-02

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-03

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-04

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-05

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-06

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-07

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-08

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-09

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-10

concertvermutjazzcasinethostafrancsmaigde2017-11

Fotos: Llorenç Gasset

Compartir: