El veïnat respon a la proposta de l’Ajuntament pel futur Parc de Can Batlló

La Plataforma de Can Batlló, el Centre Social de Sants i la Comissió de Veïns i Veïnes de la Bordeta van convocar una assemblea veïnal per debatre sobre la nova proposta del Districte per aquest espai emblemàtic del barri.

El veïnat respon a la proposta de l’Ajuntament pel futur Parc de Can Batlló

La Plataforma de Can Batlló, el Centre Social de Sants i la Comissió de Veïns i Veïnes de la Bordeta van convocar dijous a la tarda als veïns del barri per presentar la proposta de l’Ajuntament que ha de servir per tirar endavant el projecte de la remodelació de Can Batlló. Algunes parts del pla ja estan ben avançades, com la construcció d’habitatges, però hi ha alguns aspectes del projecte que no han acabat de convèncer als veïns. Membres de les tres organitzacions han estat treballant per a trobar solucions que incorporin els suggeriments dels veïns i que mantinguin l’esperit del projecte. A l’assemblea del dijous es va parlar d’una sèrie de propostes sobre la distribució i la utilització d’aquest espai públic. Segons en Josep Maria Domingo, del Centre Social de Sants, “el projecte que s’ha fet ha estat d’acord amb les nostres demandes… nosaltres estem emparats pel veïnat i això l’Ajuntament ho ha reconegut.”

Uns noranta veïns van participar activament a l’assemblea, aportant idees i ajudant a prendre decisions. El veïnat va votar les propostes d’ubicació d’una llista d’espais d’ús públic, des de zones verdes, fins a pistes esportives, recorreguts, arbrat, i un canal. Hi va haver ocasió de fer preguntes i aportar suggeriments en tots els punts discutits, però els que van resultar més conflictius i on el veïnat no va estar d’acord amb la proposta oficial va ser en la ubicació dels horts i del pipicà. En aquests dos temes es van proposar una sèrie d’alternatives que seran presentades a l’administració.

Després de la reunió, Enric Jara, membre de la Comissió de Veïns de la Bordeta va valorar la reunió destacant la implicació veïnal en el projecte: “És una satisfacció que la gent participi, que aporti idees i que ens ajudi a fer el parc que tots volem… Jo em donaria per satisfet si el 2020 o 2021 això ja fos un parc com el que nosaltres estem projectant.”

assembleaparccanbatllosetembrede2018-15

assembleaparccanbatllosetembrede2018-01

assembleaparccanbatllosetembrede2018-02

assembleaparccanbatllosetembrede2018-03

assembleaparccanbatllosetembrede2018-04

assembleaparccanbatllosetembrede2018-05

assembleaparccanbatllosetembrede2018-06

assembleaparccanbatllosetembrede2018-07

assembleaparccanbatllosetembrede2018-09

assembleaparccanbatllosetembrede2018-10

assembleaparccanbatllosetembrede2018-11

assembleaparccanbatllosetembrede2018-12

assembleaparccanbatllosetembrede2018-13

assembleaparccanbatllosetembrede2018-14

Compartir: