El veïnat del Triangle de Sants es queixa del mal estat de les voreres dels carrers Premià i Watt

Els veïns de la zona alerten que moltes rajoles estan sortides, aixecades i trencades pel pas dels vehicles, i també per la mala subjecció de quan es van fer les obres, cosa que ja ha provocat algunes caigudes de persones grans.

El veïnat del Triangle de Sants es queixa del mal estat de les voreres dels carrers Premià i Watt

Els carrers de l’entorn de la plaça d’Osca, tenen un ús per als vianants durant bona part de la jornada, per bé que també circulen vehicles de veïns i, fins i tot, camionetes i furgonetes que descarreguen la mercaderia als locals més pròxims, com els bars i restaurants. Aquest continu transit rodat a la zona i, molt probablement, la mala subjecció de les peces, han acabat aixecant i esquerdant les rajoles.

El carrer de Premià i Watt són els més afectats, però també es veuen desperfectes en el paviment del carrer de Riego i Masnou. Els veïns que freqüenten la zona alerten que “moltes rajoles estan sortides, aixecades i trencades” i que això ja ha provocat algunes caigudes: “La setmana passada vaig caure, per sort només em vaig rascar una mica el genoll”, relata la Montserrat Segura de l’Associació El Triangle de Sants, que demana “més manteniment a la zona”.

En aquest sentit, fonts del Districte de Sants-Montjuïc asseguren que “ja s’han donat indicacions a la brigada perquè repari el paviment d’aquests carrers i de la plaça d’Osca”. El gerent del Districte, Francesc Jiménez, recorda que el veïnat pot informar de qualsevol incidència com aquesta, trucant al telèfon del civisme o a través de l’aplicació mòbil bústia ciutadana.

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-02

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-03

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-04

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-05

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-06

malestatvorerescarrerwattpremiabarrisantsnovembre2017-07

Compartir: