El veïnat de Sants elegeix el caganer de l’any durant la torronada del Centre Social de Sants

Mariano Rajoy ha estat escollit com el Caganer de l’any 2015, així ho van elegir a través d’una votació popular, els participants que van assistir dilluns a la tradicional torronada l'associació de veïns, on també es va avançar que la seva seu del carrer d'Olzinelles passarà a ser de titularitat pública properament.

El veïnat de Sants elegeix el caganer de l’any durant la torronada del Centre Social de Sants

El president en funcions del govern espanyol, Mariano Rajoy ha estat escollit com el Caganer de l’any 2015. Així ho van elegir, a través d’una votació popular, els participants que van assistir dilluns al vespre al Centre Social de Sants que un any més han organitzat amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana de Sants (CAL). Segons Josep Maria Domingo, president del Centre Social de Sants l’elecció de la torronada “ha comptat amb força participació i l’elecció del candidat estava bastant predeterminat”.

Un any més s’ha escollit una persona o institució que “ha ofès la cultura i llengua catalana” explicava Domingo, “crec que Rajoy s’ho ha guanyat a pols”. L’organització enviarà personalment el caganer a Rajoy “adjuntat amb un document, on se li explicarà que ha estat escollit com a caganer de l’any de Sants” assegurava Domingo. A la llista dels candidats d’enguany també hi havia l’alcalde de Lleida, Àngel Rosa; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; o el Tribunal Superior de Justícia d’Aragó i el Partit Popular.

El Centre Social de Sants va fer un brindis per desitjar bones festes, i va anunciar que els locals d’aquesta entitat podrien passar a ser de titularitat Pública a finals de gener i continuí sent la seu del Centre Social de Sants, ja que l’arquebisbat ha presentat a l’Ajuntament de Barcelona “una proposta de modificació del PGM que preveu traslladar el sòl residencial de l’edifici del carrer Olzinelles a una altra propietat del carrer Sant Crist, propera a la parròquia de Santa Maria de Sants” comenta Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants. Aquesta operació permetria que “l’arquebisbat pogués finançar les obres d’adequació de la seu de Cáritas i altres equipaments que té al costat de la parròquia” apunta Jiménez. Segons Domingo, “l’operació està en marxa, només falta un tràmit que es complementarà en l’últim ple municipal, a finals de gener, quan estaria aprovat” avançava Domingo.

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-02

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-03

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-04

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-05

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-06

torronadacentresocialdesantsdesembrede2015-07

Compartir: