El transport públic crispa l’ambient al Consell de Barri de la Marina

Els barris de la Marina del Port i Marina del Prat Vermell van celebrar ahir al vespre a la Sala Pepita Casanellas el Consell de Barri. Va ser una trobada força concorreguda i agitada, ja que alguns veïns van mostrar-se molt enfadats per les mancances en transport públic. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

El transport públic crispa l’ambient al Consell de Barri de la Marina

Els barris de la Marina del Port i Marina del Prat Vermell van celebrar ahir al vespre a la Sala Pepita Casanellas el Consell de barri. Va ser una trobada força concorreguda i agitada, ja que alguns veïns van mostrar-se molt enfadats per les mancances en transport públic del barri i la manca de concrecions sobre l’arribada del metro a la Marina.

El veïnat va plantejar que es canviés l’ordre del dia per poder-lo centrar en el transport públic. El regidor del Districte i president del consell de barri, Jordi Martí, va assegurar que calia atendre la petició d’intervenir del veïnat però va recordar que en els consells de barri hi ha unes normes de participació que cal complir.

Seguidament, un dels veïns va exposar que volien canviar l’ordre del dia per debatre el programa de mínims aprovat el dia anterior pel veïnat en una concentració: “Hem demanat que sigui el veïnat qui discerneixi si es pot o no es pot [celebrar el Consell de Barri] o amb quin dels ordres del dia s’ha de continuar.” El regidor va respondre que “no seria bo assumir la violació de les normes de participació dels districtes dels consells de barri de la ciutat”, cosa que va ser resposta amb xiulets i crits de “fora”. Després d’una discussió, en alguns moments amb crits i alguns insults, es va decidir començar parlant de les problemàtiques del barri en relació al transport públic amb la intervenció d’un dels tècnics de TMB, Josep Mención, que va parlar de la tercera fase d’implementació de la nova xarxa de bus, prevista pel 15 de setembre i que afectarà en bona part als barris de la Marina, i de les mesures que ja s’han aplicat durant el març a les línies 9, 23, 37, 79 i 109. Mención també va respondre les preguntes i els comentaris que es van dir durant el consell en relació al transport públic.

El d’ahir va ser un Consell de barri que va durar gairebé quatre hores i on a més de les qüestions del transport públic, que van centrar la major part del debat i les intervencions, també es van tractar d’altres qüestions del barri.

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-01

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-02

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-03

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-04

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-05

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-06

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-07

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-08

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-09

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-10

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-11

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-12

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-13

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-14

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-15

conselldebarridelamarinatransportpublicabrilde2014-16

Fotos: Ángel Rabaneda

Compartir: