El Secretariat d’Entitats celebra l’Assemblea General amb nou noves associacions i elegint junta

Durant l'Assemblea General, celebrada dimecres a les Cotxeres de Sants, es va escollir per unanimitat la nova Comissió Executiva del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que ja agrupa 313 entitats dels nostres barris. [[Vegeu fotos]]

El Secretariat d’Entitats celebra l’Assemblea General amb nou noves associacions i elegint junta

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ja agrupa 313 entitats dels nostres barris. Aquesta va celebrar, dimecres al vespre a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants la seva assemblea general anual. Després d’aprovar l’acta de l’assemblea de l’any anterior, es va fer la lectura de l’informe de gestió del 2017, que també va ser aprovat per unanimitat.

Abans de veure un vídeo on es mostraven tots els serveis que s’ofereixen a les entitats, Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat va recordar que l’eix principal de la federació són les entitats “per això és molt important el treball en xarxa i la col·laboració i cooperació entre les entitats”. Les taules de coordinació o el projecte Aprenem Compartint són alguns exemples que fomenten aquests valors. També va destacar “la contenció de la despesa i la millora dels serveis des de la part cultural i esportiva per augmentar els ingressos i reinvertir-los en un millors serveis a les entitats i persones usuàries”. A més, va denunciar la manca d’instal·lacions esportives als nostres barris i va criticar l’increment d’espais esportius “low cost” al barri, fet que ha obligat a potenciar les promocions dels poliesportius municipals gestionats pel Secretariat.

En l’assemblea també es va aprovar l’admissió de nou noves entitats dels nostres barris, com l’Associación Espíritu de Santa Cruz de la Sierra, el Club d’Escacs Peón Negro, la Fundación DiabetesCERO Catalunya Barcelona o Sopa de Pedres, entre d’altres. A continuació, també es va informar de sis baixes d’entitats al Secretariat. Més tard, es va explicar quin és el pla de treball del Secretariat per aquest 2018 que se centra amb la implantació de diversos espais de coordinació d’entitats amb diferents taules, com la social, la intercultural, l’esportiva o la de promoure l’ús social del català. A més, Erill també va destacar altres projectes com l’Aprenem Compartint que ha ampliat els seus objectius. També va dir que es potenciaran les àrees esportives, culturals i de projectes associatius.

Finalment, es van presentar les candidatures i es va escollir per unanimitat la nova Comissió Executiva del Secretariat que formaran Lluïsa Erill, que repetirà com a presidenta, Carme Bernet, Josep Espín, Pep Ribas, Assumpta Sogas i Oleguer Forcades.

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-15

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-01

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-02

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-03

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-04

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-05

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-06

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-07

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-08

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-09

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-10

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-11

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-12

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-13

assembleageneralsecretariatentitatscotxeresjunyde2018-14

Compartir: