El Sants guanya per la mínima (1-0) al Farners

Una rematada de cap de Fran va donar als blanc-i-verds els tres primers punts de l’any. Una important victòria pel conjunt de Tito Lossio, que se situa a mitja taula a falta d’un partit per acabar la primera volta de la temporada.

El Sants guanya per la mínima (1-0) al Farners

Una primera part amb més interrupcions i imprecisions que joc, va deixar dues grans ocasions, una per cada equip. El primer en avisar era Sergio Navarro que va provar un xut de tisora a l’interior de l’àrea que va sortir fregant el pal esquerra de la porteria de Martí Bartrina.

Minuts més tard era el Farners el que avisava a través de Nierga, que des de tres quarts de camp va voler sorprendre Carlos amb un xut ajustat a l’escaire. El porter del Sants, però, no va tenir problemes per refusar la pilota amb una gran estirada. Poc abans de la mitja part Navarro va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa, però l’assistent va invalidar el gol per fora de joc de l’ariet santsenc.

La segona part va seguir la tònica de la primera, tot i que els dos conjunts van augmentar el ritme i la intensitat conscients de la necessitat compartida de sumar tres punts. De nou, però, cap dels dos equips era capaç de generar ocasions clares de gol.

Finalment, però, el gol va arribar. Era el minut 65 quan Cuadrillero servia un córner centrant la pilota al primer pal. Allà apareixia Fran que s’avançava al seu marcador, salva sol i, de cap, enviava la pilota al fons de la xarxa. Era el primer –i únic– gol del partit i el seu primer gol d’aquesta temporada.

Amb el resultat en contra, el Farners va estirar les línies i es va abocar a l’atac en busca de l’empat amb ràpides jugades de Marc Vilà i xuts llunyans que van fer lluir de nou a Carlos.

Després de cinc minuts d’afegit per totes les interrupcions que hi va haver, el partit va finalitzar amb una important victòria pel conjunt de Tito Lossio que se situa a mitja taula a falta d’un partit per acabar la primera volta de la temporada.

Una crònica i foto de Sergi Ruiz.

partituesantsfarnersgenerde2015-02

partituesantsfarnersgenerde2015-03

partituesantsfarnersgenerde2015-04

Compartir: