El Sants Gimnàstic celebra el seu cinquè aniversari en ple creixement i estrenant nou local al barri

El club santsenc de gimnàstica artística femenina ha estrenat nova seu al carrer Melcior de Palau, just abans de l'inici de la nova temporada al Consell Escolar de Barcelona, que comença al febrer. Les noves instal·lacions permetran augmentar els entrenaments i fer sessions de gimnàstica per a adults.

El Sants Gimnàstic celebra el seu cinquè aniversari en ple creixement i estrenant nou local al barri

El Club Esportiu Sants Gimnàstic ha estrenat nova seu al carrer Melcior de Palau, just abans de l’inici de la nova temporada al Consell Escolar de Barcelona, que comença al mes de febrer. La seva presidenta, Marta Camp, detalla que “encarem la nova etapa molt contents per aquest espai propi amb tots els aparells que requereix la gimnàstica artística femenina”. El club va néixer el 2014 i enguany celebren cinc anys.

El seu anterior espai ja se’ls hi estava quedant petit, tot i que “ha costat molt esforç, pintant i treballant-hi perquè l’espai ens el volem fer nostre”, reconeix Camp. Després de cinc anys, el creixement ha estat molt gran. Ja tenien més de 30 nenes inscrites, però segueixen augmentant. El què busquen és “oferir sessions de gimnàstica artística cada dia”. Abans només ho podien fer dos dies a la setmana, en canvi ara és diària. “Com que l’oferta s’ha multiplicat, és normal tenir més gent interessada”, ja que el ventall és més ampli. La presidenta detalla, també, que dos dies a la setmana als matins oferiran ioga i un dia a la setmana faran sessions de gimnàstica per a adults.

En aquest proper Consell de Barcelona, Camp explica que “no anem a competir a tota costa, sinó que busquem conèixer altres espais i compartir unes jornades amb altres escoles per a créixer”. Després de cinc anys com a Club Esportiu Sants Gimnàstic, Marta Camp detalla que “vam començar amb dues nenes i ara en tenim més d’una trentena, tot projecte ha de començar de zero i créixer, ara tenim un grup d’entrenadores molt sòlid i això fa que anem cap amunt”. Sobre el món competitiu, Camp reconeix que “no promocionem federar-se, però és una idea que tinc en ment per a propers cursos”. “Hi ha nenes amb nivell i si els pares i la pròpia nena ho veuen oportú, ho tiraríem endavant”, però no seria ni aquest curs ni el proper, tal i com detalla.

noulocalclubesportiusantsgimnasticgenerde2019-02

noulocalclubesportiusantsgimnasticgenerde2019-03

noulocalclubesportiusantsgimnasticgenerde2019-04

Compartir: