El PSC presenta el seu programa electoral per a Sants-Montjuïc en un acte a la Marina

Entre les propostes dels socialistes hi destaquen l’ascensor a l'estació de metro de la plaça de Sants, l’equipament del carrer Diputació i el projecte de Superilla d'Hostafrancs o l’equipament esportiu de Magòria. També demanaran que es reurbanitzi el passeig de la Zona Franca i recuperar el Palau d’Esports del Poble-sec. [[Vegeu fotos]]

El PSC presenta el seu programa electoral per a Sants-Montjuïc en un acte a la Marina

El Partit Socialista de Catalunya va presentar dimecres al barri de la Marina algunes de les propostes que quedaran recollides en el seu programa electoral per a Sants-Montjuïc. L’acte es va fer a la Biblioteca Francesc Candel i va comptar amb la participació de l’alcaldable Jaume Collboni, la presidenta del Districte de Sants-Montjuïc, Montserrat Ballarín, el primer secretari del PSC de Sants-Montjuïc, Albert Deusedes, i la consellera del Districte, Àngels Boix. De cara a les eleccions del proper 26 de maig, des del PSC van voler reivindicar que els seus anys de govern a la ciutat van ser els millors. Montserrat Ballarín afirmava que “hi ha un consens general sobre els millors anys de la ciutat de Barcelona, van ser sota el govern del PSC”. La presidenta del Districte assegurava que “tenim un model de ciutat, però no ho fem de forma unilateral” i seguia amb “hem tingut els millors professionals tant a Sant Jaume com als Districtes, però sempre hem estat a peu de carrer, escoltant els problemes i intentant prevenir-los i, quan ha calgut, des del primer moment per a solucionar-los”.

Aprofitant que l’acte es feia a la Marina, també es va parlar del Pla de Barris. Montserrat Ballarín en va voler destacar que “es va fer un pla per intentar capgirar la situació de setze barris, inicialment es parlava de 150 milions, llavors es va reduir a 114 i a l’hora de la veritat s’ha treballat, entre el 2017 i el 2018, amb 31”.

Per la seva banda, Albert Deusedes, va presentar els principals projectes per als diferents barris del districte “Al barri de Sants, l’ascensor del metro a la plaça de Sants, dinamitzar el comerç i acabar l’escola de música de l’Orfeó de Sants; a Sants-Badal, acabar la pastilla de Juan de Sada i els equipaments de Roger i la remodelació de la plaça de l’Olivereta. A Hostafrancs, l’equipament del carrer Diputació i el projecte de Superilla; a la Bordeta, l’equipament esportiu de Magòria; a la Marina del Port, acabar l’equipament del carrer Energia, la reurbanització del passeig de la Zona Franca i repensar el carril bici. A la Marina del Prat Vermell, seguir amb el PGM en matèria d’habitatge i fer els equipaments necessaris; a Font de la Guatlla, la ludoteca del barri; i al Poble-sec, recuperar el Palau d’Esports, l’equipament esportiu a la Satalia i un casal d’avis”.

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-01

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-02

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-03

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-04

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-05

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-06

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-07

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-08

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-09

presentacioprogramapscsantslamarinamarc2019-10

Fotos: Ángel Rabaneda.

Compartir: