El parc temàtic de l’esport de Montjuïc Open Camp comença la seva segona temporada

El parc, que obre portes demà, farà reviure als seus visitants els 25 anys dels Jocs Olímpics del 92.

El parc temàtic de l’esport de Montjuïc Open Camp comença la seva segona temporada

Open Camp, el primer parc temàtic dedicat a l’univers de l’esport, obrirà demà les seves portes de nou a famílies, amics i parelles que vulguin reviure en primera persona els Jocs Olímpics de l’any 1992, en un espai que fins l’any passat havia estat reservat a esportistes professionals.

Per fer realitat aquest parc temàtic únic dedicat a l’esport, s’ha fet servir l’Anella Olímpica, que aquest any celebra un quart de segle des de la seva inauguració. OPEN CAMP ha destinat més de 7 milions d’euros en tecnificar i modernitzar l’Estadi Olímpic, que fins el 2016 havia tingut un ús molt minoritari i importants despeses de manteniment.

Els visitants podran córrer els 100 metres lliures com veritables atletes i creuar la línia de meta de l’emblemàtica pista Olímpica de l’Estadi amb OPEN SPRINT. Amb OPEN HURDLES podran saltar els 90 metres tanques i practicar els salts de longitud amb OPEN JUMP. Si vol convertir-se en abanderat de la cerimònia olímpica amb OPEN WALK serà possible. I encara hi ha més, amb OPEN CHAIR podrà retre homenatge als atletes paralímpics i participar en una cursa de 80 metres en cadira de rodes.

Gràcies a l’aposta per la tecnologia, OPEN CAMP s’ha convertit en un referent europeu en innovació tecnològica en matèria esportiva. A més és un dels centres d’oci més importants a escala mundial d’sportainment ja que uneix l’esport i l’entreteniment i el posa a l’abast de tota la ciutat.

En aquest sentit, el públic que s’apropi a OPEN CAMP gaudirà de la tecnologia de primera mà. Es tracta, sens dubte d’un dels atractius més sorprenents del parc. A OPEN BASKET, amb un sistema de llums es posaran a prova les seves habilitats. A OPEN BOXING, OPEN KEEPERING, Open 360 i Open Keeper la innovació tecnològica serà una de les peces claus per gaudir de l’esport com mai ho havia fet.

“OPEN CAMP vol convertir-se en un referent d’oci cultural, esportiu i familiar de Barcelona en els propers anys. Per això tenim previst que aquest curs ens visitin més de 1,3 milions de persones durant els 210 dies d’obertura del parc. Estem treballant per fer realitat aquest projecte que marcarà un abans i un després respecte la forma d’entendre i potenciar la sostenibilitat de les instal·lacions olímpiques i el seu llegat arreu del món. Aquest any, a més, el nostre objectiu és mantenir encesa l’essència de la flama olímpica per fer reviure aquells moments tan emblemàtics per Barcelona”, explica Paco Medina, Fundador i Director general d’OPEN CAMP.

 

Compartir: