El parc de l’esport Open Camp de Montjuïc incorpora 200 nous treballadors

Els més de 200 treballadors i treballadores que ja formen part de la plantilla d'Open Camp són majoritàriament personal de les experiències, d’atenció al client i de taquilles que han estat seleccionats amb la col·laboració de l’agència pública Barcelona Activa.

El parc de l’esport Open Camp de Montjuïc incorpora 200 nous treballadors

El Segon Tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha donat aquest matí la benvinguda als més de 200 nous treballadors i treballadores que aquest passat dimarts s’han incorporat al parc de l’esport.
Des de la mateixa pista d’atletisme on fa gairebé 25 anys corrien els millors atletes del món i on d’aquí poc més d’una setmana el parc Open Camp començarà a fer les primeres passes, Collboni ha destacat que aquest “és un projecte d’empresa i de ciutat”.

El Segon Tinent d’Alcaldia també ha fet memòria i ha posat en valor el llegat dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Collboni ha afirmat que “els hereus no cal que fem nous estadis o universitats, com llavors. Ara hem d’esforçar-nos en aprofitar tot aquest llegat, creant llocs de treball de qualitat, com fa Open Camp”. Per la seva banda, el Director General d’Open Camp, Paco Medina, ha parlat del parc com “un model més innovador que les Olimpíades, ja que és obert a tothom”.

L’acte també ha comptat amb la presència del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, i del Director General de BSM, Ignasi Armengol i ha acabat amb un flash-mob sorpresa dels dos centenars de treballadors i treballadores presents a la graderia de la Llotja de l’Estadi Olímpic.

Els més de 200 treballadors i treballadores que ja formen part de la plantilla d’Open Camp són majoritàriament personal de les experiències, d’atenció al client i de taquilles que han estat seleccionats amb la col·laboració de l’agència pública Barcelona Activa. Amb aquesta important incorporació, OPEN CAMP es converteix en l’empresa que més llocs de treball ha creat els últims mesos a Barcelona.

 

Foto: Open Camp

Compartir: