El parc de l’esport Open Camp recerca nous inversors per ampliar l’oferta pel 2017

El parc de l'esport de l'Anella Olímpica de la muntanya de Montjuïc tancarà la seva primera mitja temporada, des que va obrir el passat mes de juny, amb 611.000 visitants i una mitjana de 4.640 visites al dia.

El parc de l’esport Open Camp recerca nous inversors per ampliar l’oferta pel 2017

El parc de l’esport Open Camp, instal·lat a l’Anella Olímpica de la muntanya de Montjuïc, tancarà la seva primera mitja temporada, des que va obrir el passat mes de juny, amb 611.000 visitants i una mitjana de 4.640 visites al dia. El balanç que fan els visitants del parc és positiu. A través d’una enquesta, tres de cada quatre es mostren satisfets amb l’experiència. “Som el parc temàtic del món més ben valorat en els últims quatre mesos”, subratlla Paco Medina, director general de l’Open Camp.

Aquests primers 130 dies de funcionament, però, els ingressos per visites amb entrada de pagament “són encara incipients”. Tot i que cada vegada és visitat per més persones, segons Medina, “el parc no es coneix i és un dels temes que hem de superar”, per això l’empresa s’ha marcat com a repte potenciar “la promoció, la publicitat i la comercialització”. Així, el parc està cercant nous socis operadors i inversors per ampliar i millorar l’oferta complementària del parc de cara a la nova temporada que començarà el pròxim 7 d’abril. En aquest 2016, s’han invertit prop de 14,1 milions d’euros a l’Open Camp, dels quals l’empresa promotora ha invertit més de 7,7 milions d’euros en millores de les instal·lacions i equipaments, “és una inversió 100% privada”.

A més, l’Open Camp té previst apostar per una nova oferta de serveis que se centrarà en una restauració molt més saludable, associada a l’esport, la venda d’equipament i roba esportiva, oferir classes magistrals…: “Volem fer la meca de l’esport i que generi estabilitat, valors afegits associats a la tecnificació i a la tecnologia associada a l’esport”, apunta Medina. Per commemorar els 25 anys de la celebració dels jocs olímpics a la ciutat, el parc preveu oferir el paquet Open Olympics per col·lectius estructurats com escoles, clubs i empreses.

rodadepremsaopencampnousinversorsdesembre2016-02

rodadepremsaopencampnousinversorsdesembre2016-03

rodadepremsaopencampnousinversorsdesembre2016-04

rodadepremsaopencampnousinversorsdesembre2016-05

rodadepremsaopencampnousinversorsdesembre2016-06

Compartir: