El nou equipament de Cal Muns es posarà en servei el proper 15 de gener

Cal Muns, Serveis de Salut, Socials, i Residencials, del barri de la Bordeta començarà a prestar servei a partir del proper 15 de gener, segons ha afirmat el gerent del grup promotor Sant Pere Claver, Carles Descalzi. Coincidint amb aquesta data ho farà l’equip d’àmbit infantil i juvenil i, pocs dies després ho faran la resta de plantes.

El nou equipament de Cal Muns es posarà en servei el proper 15 de gener

El nou equipament de Cal Muns, Serveis de Salut, Socials, i Residencials, situat a la plaça Cal Muns del barri de la Bordeta començarà a prestar servei a partir del proper 15 de gener, segons ha afirmat el gerent del grup promotor Sant Pere Claver, Carles Descalzi. Uns dies abans, entre el 12 i 13 de gener es traslladarà el CSMA (Centre de Salut Mental d’Adults), fins ara ubicat al carrer Galileu. A partir del 15 de gener es començarà prestar servei al CSMA i alhora s’iniciaran les atencions als primers usuaris. Durant les següents setmanes es complementaran la resta de trasllats amb les primeres visites al CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil). D’aquesta manera “entre finals de mes i inici del mes de febrer ja estaran tots els equips professionals degudament traslladats i adequats al nou equipament”, assegura Descalzi.

Cal recordar que el passat 9 de setembre ja va tenir lloc una gran festa popular, a la plaça de Cal Muns, que va servir per donar a conèixer el centre i poder oferir una jornada de portes obertes a tothom. Llavors no es va poder posar al servei del ciutadà ja que “per dificultats de temes administratius externs i aliens a la nostra fundació i concretament a l’àmbit de subministrament elèctric s’ha hagut d’alentir aquesta obertura que l’esperaven després de l’estiu”, justifica el gerent. En aquest sentit, Descalzi assegura que “sense flux elèctric qualsevol institució o servei sanitari no pot entrar en funcionament”. Tot i això, des de novembre el problema de subministrament elèctric va quedar resolt i, per tant, des de desembre i fins ara estem fent el trasllat i ja podem dir que estem a punt d’iniciar l’activitat”, afegeix Descalzi.

L’equipament Cal Muns consta d’una superfície de 2.300 metres quadrats amb un total de set plantes. A les tres primeres plantes hi haurà l’espai dedicat a la part ambulatòria de salut mental i a partir de la tercera es dedicarà a l’àmbit residencial on podran allotjar-se fins a 44 persones. En aquest equipament hi treballaran un total de 45 professionals i es preveu ampliar l’oferta i atendre a 30.000 usuaris a l’any i d’aquesta manera donar cobertura a tota la població dels barris.

 

Notícies relacionades:

El nou equipament de Cal Muns obre les portes al veïnat de la Bordeta amb una gran festa (15 setembre, 2014)

El grup Sant Pere Claver presenta l’equipament de Cal Muns al veïnat de la Bordeta (22 maig, 2014)

Ja han començat les obres per enllestir l’equipament de Can Muns de la Bordeta (18 octubre, 2013)

Últims detalls per tancar l’acord del canvi de local de La Llar (17/07/2013)

La Llar celebra el XXI aniversari amb la promesa d’un nou local al costat de l’estació de França (02/07/2013)

La Llar busca alternatives en veure’s fora de l’equipament de Can Muns (05/04/2013)

Sant Pere Claver gestionarà l’equipament de Can Muns en solitari (23/01/2013)

La Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple no anirà a Can Muns (03/07/2012)

L’equipament de Can Muns tancarà els veïns de les finques contigües (13/09/2011)

L’equipament per a discapacitats de la plaça de Cal Muns es començarà a construir d’aquí a dos mesos (25/02/2011)

Sant Pere Claver tindrà una llar a Can Muns (30/09/2009)

Can Muns acollirà el centre de dia de La Llar (30/06/2009)

Els veïns de la Bordeta debaten sobre la remodelació del barri (17/04/2009)

Voreres més amples per a Olzinelles i nou paviment a Bonet i Muixí, entre d’altres millores (07/04/2009)

Presenten el Pla d’Intervenció Integral del Barri de la Bordeta a les entitats del territori (07/11/2007)

“La regidora ens va prometre que els veïns i veïnes intervindríem en les decisions dels projectes de la Llei de Barris” (12/07/2007)

Per fi, Cal Muns obert (29/09/2006)

Compartir: