El Mediterrani disputarà la Copa de la Reina de waterpolo femení a la seva piscina de Sants

El sorteig es va celebrar dijous a la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i va acollir les protagonistes de la cita esportiva. El Mediterrani va tenir fortuna en el sorteig i s’enfrontarà al CN Sant Feliu, el vuitè classificat a la lliga, 15 punts per sota de les santsenques. [[Vegeu fotos]]

El Mediterrani disputarà la Copa de la Reina de waterpolo femení a la seva piscina de Sants

La Copa de la Reina de waterpolo ja està en marxa. És la competició del KO del waterpolo femení i enfrontarà als vuit millors equips de la Divisió d’Honor un cop acabada la primera volta. Es jugarà entre el divendres 16 de febrer i el diumenge 18 a les instal·lacions del Mediterrani del barri de Sants-Badal.

El Mediterrani va tenir fortuna en el sorteig i s’enfrontarà al CN Sant Feliu, el vuitè classificat a la lliga, 15 punts per sota de les santsenques. Ara fa deu dies, al partit de la segona volta de la lliga regular, el Medi va superar a les del Baix Llobregat per 9-16. A priori, per tant, les noies de Marc Comas són favorites. En cas de superar els quarts de final, l’equip santsenc s’enfrontaria al guanyador del partit entre EW Saragossa i CN Terrassa. En Marc Comas, l’entrenador de l’equip, reconeixia que “en principi, som favorits”, ja que el Mediterrani és l’equip amb la millor posició a la competició de la regularitat.

El sorteig es va celebrar dijous a la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i va acollir les protagonistes de la cita esportiva. L’acte el va obrir el Conseller d’Esports del Districte, Joan Sanromà, que va destacar que “el CE Mediterrani va ser un dels clubs iniciadors del waterpolo femení a tot el país” i, més tard, va afegir que impulsar l’esport femení “toca als clubs, al Consorci d’Educació, que s’aboqui a promoure l’esport femení a extraescolars, i a la millora de les instal·lacions esportives, llargament reivindicades”. S’hi va sumar la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, que va subratllar que el fet “que la ciutat de Barcelona aculli un esdeveniment d’aquest tipus és un orgull” i va citar dues raons: “perquè és un esport femení i l’estem recolzant amb molta força” i perquè “el waterpolo femení espanyol està en un nivell estratosfèric i donar-lo a conèixer a la ciutat és un gran repte”.

Finalment, el president del CE Mediterrani, Jaume Roca, va expressar que el fet “que el waterpolo femení sigui referència és una lluita complicada” i explica que des del club intenten “promocionar-lo a altres zones, però no hi ha manera que sigui una realitat”.

Els emparellaments seran els següents:

CN Sant Andreu – CN Mataró

CN Sabadell – CN Rubí

EW Saragossa- CN Terrassa

CE Mediterrani – CN Sant Feliu

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-16

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-01

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-02

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-03

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-04

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-05

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-06

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-07

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-08

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-09

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-10

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-11

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-12

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-13

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-14

sorteigcopadelreiwatterpolofemenisalaplenssantsfebrer2018-15

Compartir: