El mar arribarà fins el carrer Finlàndia per Festa Major

El carrer Finlàndia lluirà dues portalades per la Festa Major de Sants, a un cantó del carrer estarà decorat amb un far de vuit metres i a l’altra banda es guarnirà amb un poble de pescadors. [[Vegeu fotos]]

El mar arribarà fins el carrer Finlàndia per Festa Major

La Comissió de Festes del carrer Finlàndia ha escollit el mar i els seus voltants com a tema principal de la Festa Major d’enguany. Tal i com ens explica una de les vocals de la junta, la Maria Pilar, “és un tema que hem decidit tots i ja portem des de gairebé el mes de novembre treballant-ho”. El carrer Finlàndia lluirà dues portalades: “A un cantó del carrer estarà decorat amb un far de vuit metres i a l’altra banda es decorarà amb un poble de pescadors”.

Pel que fa als materials amb que preparen el guarniment, la vocal comenta que són reciclats i que els veïns i bars propers els hi han proporcionat; com ampolles de plàstic o també alguns detalls fets amb pòrex. Tot i que la crisi s’ha notat, des de la comissió santsenca volen destacar que gràcies al treball de tots i la col·laboració del veïnat s’ha conseguit recollir un gran nombre de material, ja que calculen que hi hauran 8 llànties amb 150 peixos de plàstic a cadascuna.

D’altra banda, la María Pilar ens avança les activitats més destacades del programa: “Farem activitats típiques com el sopar de la cervesa, la discoteca i el ball de disfresses infantil, diversos jocs infantils que farà l’Esplai Sant Medir, el mític sopar de dones, els esmorzars i els vermuts pels socis, la gran fideuà o el torneig de futbol”. A més, també puntualitza que es duran a terme altres activitats com el concurs de postres o el de truites i també convida a tothom a assistir a l’espectacle que la mateixa comissió organitzarà.

Per últim, clarifica que l’última activitat que es farà per finalitzar serà el sopar de germanor, on cada veí baixarà el seu menjar i tot serà acompanyat amb la traca final de festa major.

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-02

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-03

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-04

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-05

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-06

preparacioguarnimentcarrerfinlandiafestamajorsantsjuliol2014-07

Compartir: