El Districte precinta els pisos rusc de la Bordeta i el seu promotor anuncia recursos i demandes

Els pisos rusc que pretenia tirar endavant l'empresa privada Haibu 4.0 en un local del carrer Constitució del barri de la Bordeta han estat precintats. Els promotors recorreran la desició del Jutjat i avancen que ja estan finalitzant les obres d'un "macro rusc" de set plantes que volen obrir al centre de Barcelona.

El Districte precinta els pisos rusc de la Bordeta i el seu promotor anuncia recursos i demandes

Les obres dels “pisos rusc” que pretenia tirar endavant l’empresa privada Haibu 4.0 en un local del carrer Constitució del barri de la Bordeta han estat precintades. El passat 31 d’octubre, el Jutjat del Contenciós Administratiu número 7 de Barcelona, a petició del Districte de Sants-Montjuïc, va autoritzar als tècnics municipals i a la Guàrdia Urbana d’accedir a la propietat privada per efectuar el precinte. Aquesta ordre arriba després de “la reiterada desobediència del promotor d’aquestes obres” i que el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez, ha qualificat d’il·legals. A més, també “s’ha desconnectat el subministrament elèctric” del local i, si és necessari, es retirarà la maquinària i els possibles materials per fer-hi obres.

Davant aquesta acció, el gerent de Haibu 4.0, Marc Olivé, es mostra totalment en contra d’aquesta ordre: “En cap dels moments és un precinte legal, aquí s’han passat tres pobles”. És per això que aquesta setmana, l’equip jurídic de l’empresa “està redactant les demandes i el recurs que farem”, segons Olivé. També ha reclamat una indemnització per cada dia que passa. Durant els pròxims dies, Olivé confia que el jutge aixequi el precinte i creu que podrà obrir el local del carrer Constitució. A més, avança que s’obrirà l’exposició dels pisos rusc que hi ha al barri de la Torrassa de l’Hospitalet: “Això ha estat gràcies a l’acord que hem arribat amb l’Ajuntament de l’Hospitalet. Ens han escoltat i podrem obrir l’exposició”. En aquest sentit, Olivé convida als grups polítics santsencs a conèixer i a entendre el funcionament del projecte.

El promotor també ha avançat que en aquests moments ja estan finalitzant les obres d’un “macro rusc” de set plantes que volen obrir al centre de Barcelona: “Les obrirem totes peti qui peti”, sentencia.

precintepisosrusccarrerconstituciobordetanovembre2018-02

precintepisosrusccarrerconstituciobordetanovembre2018-03

precintepisosrusccarrerconstituciobordetanovembre2018-04

Compartir: