El Dinàmic Batlló Esportiu ascendeix a la Segona Catalana

L'històric club de futbol del barri de la Bordeta va guanyar els dos partits de la promoció d'ascens, i la temporada vinent jugarà a la segona catalana per segona vegada a la seva història. [[Vegeu fotos]]

El Dinàmic Batlló Esportiu ascendeix a la Segona Catalana

El Dinàmic Batlló Esportiu pujarà de categoria durant la temporada vinent i jugarà a la segona catalana. Xavier Lario, president de l’entitat esportiva del barri de la Bordeta explica que el partit d’anada de la promoció d’ascens “va anar molt bé, i tot i ser un camp petit vam acabar guanyant 1 a 2”. Al partit de tornada, celebrat al camp de l’Energia del nostre barri, segons Lario “els jugadors van començar nerviosos però vam poder remuntar al llarg del partit on vam guanyar 3 a 2”. El final del partit es va viure amb “disbauxa i vam celebrar-ho amb una batucada”, afegeix el president. L’equip bordetenc va pujar en aquesta categoria fa sis anys, però la següent temporada va perdre la categoria.

Per la seva banda, José Mellado, entrenador de l’històric club de futbol de la Bordeta explica que la clau d’aquest ascens “ha estat el vestuari, el fet d’estar units i que els nois siguin excel·lents persones i bons jugadors”. Aquest preveu que caldrà “mantenir la segona categoria catalana, tenint més compromís i millors entrenaments, esperem que els jugadors tinguin aquesta predisposició, hi confiem”. Durant la pròxima temporada, segons Mellado “es mantindran els 18 jugadors, i caldrà fitxar 3 jugadors de segona catalana per arrodonir la plantilla”.

El president també aprofita per reivindicar espais per entrenar, actualment ho fan al camp provisional de l’Energia mentre no es fa el de Magòria, dues vegades a la setmana i fins a les onze de la nit, tot i que, segons Lario, necessiten més temps per preparar-se pels partits.

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-01

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-02

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-03

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-04

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-05

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-06

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-07

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-08

ascenssegonacatalanadinamicbatlloesportiujunyde2016-10

Fotos: Dinàmic Batlló Esportiu

Compartir: