El Col·lectiu d’Artistes de Sants inaugura la mostra d’art experimental “El buit”

Dimarts al vespre es va inaugurar la mostra, que es podrà veure fins el 7 de desembre a la sala d’exposicions Lluïsa Franch de les Cotxeres de Sants

El Col·lectiu d’Artistes de Sants inaugura la mostra d’art experimental “El buit”

“El buit” és el títol i el tema que han escollit el Col·lectiu d’Artistes de Sants per la mostra d’art experimental que es va inaugurar dimarts al vespre a les Cotxeres de Sants. Es tracta d’una obra col·lectiva on cada artista ha fet la seva interpretació i l’ha mostrat a la resta en un vídeo que es pot veure a l’exposició. “Hi ha llocs on hi ha un buit físic, uns altres un buit del pensament…”, reflexiona el Manel Klosa.

Partint de la idea del buit cada artista ha fet la seva obra experimentant també amb els formats. “Volíem explorar altres camps en el món de l’art”, comenta Anna Befalluy. Cada artista santsenc va expressar el concepte a partir de la seva creativitat. Per exemple, Anna Rodà comenta: “El buit per mi és més que buit o ple sinó que és una transformació constant de la nostra existència.”

El resultat final són tres vídeos que recullen la creació de tots els artistes participants. “Cada artista només tenia un minut per fer la demostració de la seva obra”, explica Rodà. La mostra es podrà veure fins el 7 de desembre a la sala d’exposicions Lluïsa Franch de les Cotxeres de Sants.

 

inauguracioexpoelbuitartistessantsnovembrede2013-02

inauguracioexpoelbuitartistessantsnovembrede2013-03

inauguracioexpoelbuitartistessantsnovembrede2013-04

Compartir: