El Col·lectiu d’Artistes de Sants exposa les seves obres al carrer

Cada segon dissabte de mes, el passatge Fructuós Gelabert, a tocar del centre cívic de les Cotxeres de Sants, es converteix en una galeria improvisada d'obres pintades per les mans de veïnes i veïns del nostre barri. [[Vegeu fotos]]

El Col·lectiu d’Artistes de Sants exposa les seves obres al carrer

El Col·lectiu d’Artistes de Sants organitza cada segon dissabte de mes una mostra d’art al carrer. La darrera edició de l’activitat, celebrada dissabte al passatge Fructuós Gelabert, a tocar del centre cívic de les Cotxeres de Sants, va tornar a acollir diverses obres pintades per les mans de veïnes i veïns del nostre barri.

Durant tot el matí, molts veïns no van dubtar en aturar-se per gaudir dels paisatges i els retrats plasmats en els treballs artístics que s’hi exposaven. Eren molts els que s’acostaven, miraven i preguntaven als artistes, però pocs els que van acabar comprant, segons Josep Olivares, membre del col·lectiu, “tot i això venim, xerrem i ens ho passem bé”, deia l’artista santsenc.

La Llum Garcia també va sumar-se a la mostra per donar a conèixer els seus projectes artístics elaborats amb aquarel·les. “És un art molt senzill, ja que amb paper, pinzells, colors i aigua pots crear un món”, deia. I la Maria Alemany va estar fent retrats ràpids a tots els veïns i veïnes del barri que li demanaven.

Els participants del Col·lectiu d’Artistes es mostren satisfets de formar part de l’entitat, ja que els permet conèixer noves tècniques artístiques i enriqueixen els seus coneixements: “Veure altres obres i tenir contacte amb altres artistes et fa investigar i millorar la teva obra”, explicava en Carlos Sánchez.

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-12

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-02

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-03

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-04

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-05

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-06

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-07

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-08

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-09

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-10

exposicioalcarrercolectiuartistesdesantsgenerde2018-11

Compartir: