El cinema a la fresca a les Cotxeres de Sants, la millor alternativa a les caloroses nits d’estiu

Aquesta setmana ha començat el cicle amb Custodia Compartida, i fins al 26 de juliol, cada dijous a les 10 de la nit, es projectarà una pel·lícula perquè prop de 700 persones la puguin veure gratuïtament al passatge Fructuós Gelabert.

El cinema a la fresca a les Cotxeres de Sants, la millor alternativa a les caloroses nits d’estiu

Són molts els que opten per combatre les nits de molta calor i xafogor d’aquests dies veient el millor cinema a la fresca a l’exterior del centre cívic de les Cotxeres de Sants. Un any més, el clàssic d’estiu dels nostres barris ha arrancat al passatge Fructuós Gelabert, al costat de la plaça Bonet i Muixí del barri de Sants.

Fins al 26 de juliol, cada dijous a les 10 de la nit, es projectarà una pel·lícula perquè prop de 700 persones la puguin veure gratuïtament: “Són films de màxima actualitat, amb bon contingut cinematogràfic, de temàtiques diverses i que transmeten valors a la gent”, explica Toni Ayza de l’equip directiu de Cotxeres-Casinet. Aquesta setmana s’ha projectat la pel·lícula “Custodia compartida” de Xavier Legrand, que segons Ayza “tracta d’un matrimoni que lluita per la custodia dels seus fills i tot el procés judicial que això comporta”.

Enguany, els organitzadors confessen que no ha estat fàcil trobar pel·lícules traduïdes al català. Tot i això, la setmana vinent se’n podrà veure una: “La llibreria” d’Isabel Coixet, un drama que té lloc en un petit poble d’Anglaterra durant el 1959, quan una jove dona decideix obrir la primera llibreria: “Això provoca una sèrie de conflictes amb els habitants del poble que no estan acostumats a tenir una llibreria”, avança Ayza.

El 19 de juliol, els amants de la ciència-ficció podrà gaudir de”Blade Runner 2049″ de Denis Villeneuve: “Els visitants veuran una pel·lícula basada en un futur llunyà on els replicants interactuaran amb els humans fins que escapen del seu control per tenir una vida pròpia”. Finalment, un dels grans èxits de la darrera temporada, com va ser “Tres anuncios en las afueras” de Marin McDonagh, clourà el cicle de cinema, el 26 de juliol: “Una història explicada per una dona que té una filla adolescent que ha estat violada i assassinada i decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la policia del seu poble”, relata Ayza.

Tot i que les previsions meteorològiques preveuen molta calor per als pròxims dies, en cas de pluja o vent, l’activitat es faria igualment, però a l’interior de l’auditori de les Cotxeres de Sants.

cinemaalafrescacotxeresdesants2018-02

cinemaalafrescacotxeresdesants2018-03

cinemaalafrescacotxeresdesants2018-04

cinemaalafrescacotxeresdesants2018-05

Compartir: