El Centre Social de Sants anuncia la remodelació del seu local durant la tradicional Torronada

L'article 155 va ser elegit per votació popular Caganer de l'Any de Sants 2017, durant la torronada organitzada pel Centre Social de Sants i la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana. Durant el brindis nadalenc es va aprofitar per anunciar la remodelació de l'edifici del carrer Olzinelles.

El Centre Social de Sants anuncia la remodelació del seu local durant la tradicional Torronada

L’article 155 va ser elegit per votació popular Caganer de l’Any de Sants 2017, durant la tradicional torronada organitzada pel Centre Social de Sants i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana. “Enguany hem vinculat l’article 155 amb totes les accions polítiques que aquest any han incidit sobre la llengua catalana”, explicava Pep Ribas, president de la CAL durant la 17a edició de la iniciativa satírica que es va celebrar dimecres.

A l’acte també es va anunciar la remodelació del local del Centre Social de Sants, ubicat al carrer Olzinelles del barri de Sants. “El passat mes de juny es va aprovar el canvi de règim del nostre edifici, i la propietat ha passat de ser del bisbat i, per tant edificable, a ser propietat de l’Ajuntament, és a dir, qualificat d’equipament”, explicava amb satisfacció Josep Maria Domingo, president del Centre Social de Sants.

L’entitat social santsenca ha demana que el Districte remodeli l’edifici, per això s’han presentat quatre propostes de reforma: “Ens hem decantat per l’opció més completa que és remodelar tot l’edifici, amb una superfície diàfana que ens ha de permetre distribuir l’espai com nosaltres vulguem. A més, també comptarem amb un edifici sostenible, amb més plantes connectades amb ascensor”, detallava Domingo. El projecte conservaria la façana principal i obligaria a traslladar l’associació veïnal mentre duressin les obres. La previsió seria que durant l’any vinent es redacti l’avantprojecte i les obres no començarien fins a l’any 2019.

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-11

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-01

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-02

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-03

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-04

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-05

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-06

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-07

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-08

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-09

torronadacentresocialdesantsdesembrede2017-10

Compartir: