El Casinet d’Hostafrancs i el Centre Cultural Albareda participen al Barcelona Districte Cultural

Un total de 14 espectacles gratuïts de teatre, circ, dansa i música han aterrat als equipaments santsencs i poblesequins, dins la tercera edició del cicle Barcelona Districte Cultural.

El Casinet d’Hostafrancs i el Centre Cultural Albareda participen al Barcelona Districte Cultural

Amb l’objectiu d’apropar la cultura als nostres barris, el centre cívic del Casinet d’Hostafrancs i el Centre Cultural Albareda del Poble-sec participen fins a finals d’abril a la tercera edició del cicle Barcelona Districte Cultural. Un total de 14 espectacles gratuïts de teatre, circ, dansa i música aterren als equipaments santsencs i poblesequins.

A Hostafrancs, ha estat la primera vegada que es participava del cicle i dijous al vespre es va celebrar la darrera proposta cultural, amb la ballarina Mar Gómez i l’obra “Dios menguante”. En aquest equipament s’han ofert cinc espectacles de circ, dansa i teatre. Centenars de veïns i veïnes han participat i això ha fet cloure el projecte amb èxit: “Estem molt contents de com ha funcionat i de la resposta que ha tingut”, segons José Antonio Castillo, membre de l’equip directiu del Casinet d’Hostafrancs. La bona acollida ha permès que entre octubre i desembre es tornin a organitzar fins a sis espectacles nous en aquest espai.

Dijous, el teatre del Casinet estava mig ple de veïns. Un d’ells era en David, que participa en el circuit d’espectacles que s’ofereixen al districte: “Vaig venir el primer dia i em va agradar, està molt bé. De fet, avui hi ha gent però crec que podria haver-hi molta més. Em sap greu que hi hagi gent que no s’assabenti”. I la Sílvia va assistir-hi per tercera vegada: “Hem vingut sense cap expectativa, només per provar, ja que ens queda a prop de casa, i sempre que he vingut m’he trobat coses que m’han agradat molt. A més, està molt bé perquè si vens entre setmana trenques la rutina”.

Si algú encara no ha gaudit dels espectacles, encara té una última oportunitat a Sants-Montjuïc. Serà el pròxim dissabte 21 d’abril al Parc de les Tres Xemeneies, a tocar del Centre Cultural Albareda, on el grup Xics Ràdio oferirà un concert de reggae.

espectacledistricteculturalcasinethostafrancsabrilde2018-01

espectacledistricteculturalcasinethostafrancsabrilde2018-02

espectacledistricteculturalcasinethostafrancsabrilde2018-03

espectacledistricteculturalcasinethostafrancsabrilde2018-04

espectacledistricteculturalcasinethostafrancsabrilde2018-06

Compartir: